Raamhorren

32

combinaties

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors in Hasselt. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Weet u niet welk hor er mogelijk is en wilt u graag een offerte op maat? We komen gratis bij u thuis opmeten.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Vliegenramen houden insecten én pollen buiten

Fantastisch toch, ’s avonds nog rustig een boek lezen in bed? Als u tenminste niet gek wordt van de zoemende muggen rond uw oren. Of niet de hele tijd moet niezen door de pollen uit uw tuin. Voor een optimale nachtrust is het cruciaal om insecten én pollen buiten te houden. De oplossing? Vliegenramen. Verfland Interiors voorziet al uw ramen van vliegenhorren. Maak een afspraak of kom langs in onze showroom nabij Hasselt.

Ook voor draaikiepramen

Hebt u bijzondere ramen zoals een draaikiepraam dat naar binnen toe opendraait? Dan kiest u best voor een vast vliegenraam, dat zowel op een aluminium, kunststoffen of houten frame bevestigd kan worden. Dankzij een ingenieus systeem bevestigen we het vliegenraam zonder dat we moeten boren.

Raamhorren: een en al voordelen

Onze raamhorren zijn van uitstekende kwaliteit en mooi van design. Bovendien is het aluminium kader verkrijgbaar in vijf kleuren. Uitermate subtiel voor in uw interieur. Ook bij het horrengaas zelf kunt u kiezen voor bepaalde soorten en kleuren. Ook voor buitenmaten van ramen zijn onze raamhorren perfect geschikt.

Rolhorren en vaste horren bij Verfland Interiors

Verfland Interiors biedt u naast vaste vliegenramen ook rolhorren of inzethorren aan. Wilt u weten welke horren wij voor uw ramen aanraden? Vertel ons uw wensen en wij zorgen voor de perfecte raamhorren. Kom dus gerust eens langs in Sint-Lambrechts-Herk of maak een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’