Nieuw! Toppoint Outdoor screens®

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Duette®Shades

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Solution

Blue Leaf

Jardin en Solution

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Verfland Interiors, uw expert in raamdecoratie

Raambekleding- en decoratie bepalen voor een groot deel de sfeer in uw huis. Licht en privacy zijn zo belangrijk en voor iedereen uniek, dat verdient de nodige aandacht. Elke ruimte in uw woning heeft trouwens een eigen karakter. De sfeer die u wilt oproepen in uw woonkamer, keuken en slaapkamer is hoogstpersoonlijk en bijzonder. Om dat allemaal op punt te zetten, kunt u terecht bij Verfland Interiors. Wij helpen u met veel plezier een passende look te kiezen voor uw interieur. Kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk (nabij Hasselt). Om zeker te zijn dat we voldoende tijd kunnen nemen, kunt u ook een afspraak maken met Sandrine, onze interieurspecialiste. We kijken alvast uit naar uw bezoek!

Lichtrijke ruimtes of intieme sfeer

Elke ruimte heeft een andere functie en vraagt een specifieke soort raamdecoratie. De lichtinval in uw woonkamer moet bv. anders zijn dan de lichtinval in uw slaapkamer. Ook daar denken we aan bij Verfland Interiors. Daarom hebben we een enorm aanbod aan rolgordijnenjaloezieën, plisségordijnen, maar ook Duette®Shades, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen of paneelgordijnen. We zitten al boordevol ideeën. Kom een kijkje nemen.

Kies voor uw privacy

Bepaalt u graag zelf hoeveel inkijk er in uw woning is? Overdag en ’s avonds zijn een wereld van verschil wanneer het op privacy en inkijk aankomt. De juiste raamdecoratie laat u dat helemaal zelf bepalen.

Combineren maar!

Aangename akoestiek, warmte of koude buiten houden, de juiste raamdecoratie zorgt voor perfect wooncomfort. Combineer daarbij gerust verschillende soorten raamdecoratie. Wenst u de lichtinval en privacy in uw ruimtes zelf volledig te regelen? Dan raadt Verfland Interiors aan om transparante en verduisterende raambekleding te combineren. Altijd welkom voor een demonstratie in onze showroom!

Raamdecoratie op maat

Perfect maatwerk en een luxueuze afwerking, daar tekent Verfland Interiors voor. Elk detail en elke millimeter zijn belangrijk om het perfecte effect te bereiken. Olivier en Eric, zaakvoerders en ervaringsdeskundigen, staan voor u klaar om de raamdecoratie van uw dromen waar te maken. Wacht dus niet langer: kom langs om ons ruime aanbod te ervaren!

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Raamhor

Lamellen

Duette®Shades

Paneelgordijn