PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Pvc lamellen: praktisch en veelzijdig

Kiest u voor verticale lamellen in pvc? Dan kiest u niet enkel voor een enorm praktische en nuttige raamdecoratie, maar ook voor een uitgebreid aanbod aan kleuren, motieven… Kortom, alles om uw droominterieur te creëren. Verfland Interiors neemt graag alle tijd om u te laten kennis maken met ons ruime aanbod. In onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk ziet u alle mogelijkheden zelf. U kunt de verschillende materialen voelen en vergelijken. Kom dus gerust eens langs of maak een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine.

Regel zelf het licht en de inkijk

Licht en privacy regelt u heel eenvoudig met verticale lamellen. Wilt u genieten van het uitzicht en zoveel mogelijk licht laten binnenstromen? Ga dan voor de open stand. Wilt u liever niet te veel inkijk? Dan kantelt u ze gewoonweg een beetje schuiner. ’s Avonds kantelt u ze helemaal dicht, als u volledige privacy wilt en graag een cocongevoel wilt creëren.

Meer licht dankzij transparante pvc lamellen

Wist u dat pvc lamellen zo transparant gemaakt kunnen worden als u zelf wilt? De lamellen kunnen met kleine gaatjes geperforeerd worden, zodat u uw gewenste lichtinval op maat kunt laten maken. Wilt u hierover graag vrijblijvend advies? Breng ons dan snel een bezoekje aan de Sint-Truidersteenweg en ontdek alle mogelijkheden en creatieve oplossingen!

Eenvoudig in onderhoud

Pvc lamellen zijn extreem onderhoudsvriendelijk. De lamellen klikt u makkelijk uit de rail. Daarna legt u ze op een vlakke achtergrond en maakt ze schoon met wat zeep en een zachte vochtige doek. Zodra de lamellen zeepvrij en droog zijn hangt u ze moeiteloos terug op.

Ook voor vochtige ruimtes? Ja hoor!

Nog meer voordelen aan verticale pvc lamellen? Ze zijn dé onderhoudsvriendelijke oplossing voor uw keuken of badkamer. Ze zijn namelijk vochtbestendig en omdat ze uit pvc vervaardigd zijn blijven ze roest- en schimmelvrij. Hygiënischer kan niet.

Lamellen en gordijnen: een tien voor sfeer

Lamellen hebben de naam wat stijfjes te zijn. Laat onze interieurspecialiste Sandrine u het tegendeel bewijzen. Elke sfeer valt immers perfect te creëren, denk maar aan het gebruik van zachte gordijnstoffen, transparante gordijnenin-betweens, smaakvol gekozen kleurencombinaties… Gordijnen zorgen bovendien voor extra privacy, dempen geluiden, zorgen voor een mooie akoestiek en een aangenaam gefilterd licht. Samen bereiken we met u het gewenste effect zodat uw huis als een echte thuis aanvoelt.

Pvc lamellen op maat bij Verfland Interiors

Pvc lamellen bestaan in alle maten en soorten. Voor elk raam en elke ruimte bestaat er een gepaste oplossing. Ja, zelfs voor ramen tot wel zes meter breed! Bij Verfland Interiors staan onze interieursspecialisten voor u klaar om u te begeleiden in uw keuze. Kom dus zeker eens langs in onze showroom en laat u inspireren.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom langs in onze showroom in Hasselt