Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Elegantie in huis met plisségordijnen

Plisségordijnen stralen elegantie uit. Verfland Interiors vindt het belangrijk dat elk type interieur van die elegantie kan genieten. Daarom werken we met smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes. Hebben uw ramen smalle kozijnen, of hebt u draaikiepramen, dakramen of lichtkoepels? Geen probleem, samen gaan we op zoek naar de best passende oplossing voor uw interieur. Maak snel een afspraak met een van onze interieurspecialisten of kom gewoon eens langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, nabij Hasselt.

Plisségordijnen in elke uitvoering

Plisséstoffen zijn enorm veelzijdig, zowel op het vlak van kleuren als materiaalkeuze. U kunt gaan voor transparant, lichtdoorlatend of verduisterend. Wist u dat er ook speciale coatings mogelijk zijn? Daardoor wordt de stof licht- en warmtewerend of vuilafstotend. Kom met ons praten over de vele mogelijkheden.

Voor alle ramen

Hebt u ramen die geen standaardafmetingen hebben? Dan bieden plisségordijnen de perfecte oplossing! Met hun zijgeleiding zijn ze ook geschikt voor ramen met speciale vormen, of voor dakramen, kiepramen en lichtkoepels. Hebt u dus bijzondere ramen? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom om te onderzoeken wat u nodig hebt. Ook een verduisterend effect kan. Ideaal voor die ochtenden wanneer u liever nog 10 minuutjes blijft liggen.

Eenvoudige bediening van plisségordijnen

Hoe wenst u uw plisségordijnen te bedienen? Met een koord- of kettingbediening, draaistang of bedieningsstok voor uw hoge ramen of dakramen? Verfland Interiors kan u al deze opties demonstreren. Liever elektronische bediening? Ook dat kan, tot binnenkort!

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Plissés in combinatie met overgordijnen

Meer sfeer en privacy thuis? Waarom combineert u uw plisségordijnen niet met gevoerde overgordijnen? Dat biedt heel wat voordelen: (geluids)isolatie en een perfect afstelbare privacy. Overdag baden uw ruimtes in een aangenaam, gefilterd licht, ook volledig naar uw smaak af te stellen. Wij helpen u in uw zoektocht naar de juiste woonsfeer. Kom langs in onze showroom nabij Hasselt!

Reken op Verfland Interiors

Er is heel veel keuze en dat is fijn, maar soms kan het ook overweldigend zijn. Reken dan op Verfland Interiors om u door alle mogelijkheden heen te loodsen. Wij nemen zeer graag tijd voor u in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk. We zijn goed bereikbaar aan de Sint-Truidersteenweg en er is voldoende parkeermogelijkheid. Ook komen wij met plezier naar u thuis om totaaloplossingen te voorzien voor uw interieur. Geef ons dus een belletje of maak een afspraak met Sandrine.

Bezoek de showroom in Hasselt