Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Verfland Interiors aan.”

‘Kiest u voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer u graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Paneelgordijnen, elegantie uit Japan

Hebt u ooit al van de stijlvolle ‘Japanse panelen’ gehoord? Deze paneelgordijnen zijn enorm praktisch en veelzijdig. U kunt ze voor schuiframen en grote ramen gebruiken, maar ook als scheidingswand in een ruimte of als decoratie-element zijn ze erg geschikt. Bij Verfland Interiors zijn we alvast grote fan van dit type gordijnen. U vast ook nadat u ze zelf hebt kunnen bekijken in onze showroom. Kom zeker eens langs in Sint-Lambrechts-Herk, bij Hasselt.

Ideale lichtinval

Een van de vele voordelen van paneelgordijnen is dat u de lichtinval en de privacy volledig zelf onder controle hebt. U kunt elk paneel simpelweg afzonderlijk bedienen en uw ideale leefomgeving creëren.

Makkelijk kamers opdelen met paneelgordijnen

Is uw slaapkamer ook uw thuiswerkkantoor? Gebruik dan paneelgordijnen of ‘roomdividers’ om de twee van elkaar te scheiden. Paneelgordijnen bieden u een enorme flexibiliteit, in elke kamer.

Ideaal voor schuiframen…

Paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor schuiframen en schuifdeuren. U bepaalt zelf hoe ver u de panelen naar opzij schuift voor een vrije doorgang. Bovendien zijn deze gordijnen ook ideaal te combineren met een vliegendeur, om vervelende insecten en pollen buiten te houden.

…en voor grote, hoge ramen

Heeft uw woning grote, hoge ramen? Dan biedt Verfland Interiors de ideale oplossing op maat in de vorm van paneelgordijnen. In ons atelier kunnen we tot 3 meter hoog en 1,3 meter breed gaan. De panelen zijn heel gemakkelijk en geruisloos te bedienen, manueel of met een koord. Laat u bijstaan door de expertise van ons team interieurexperts en ontdek de vele mogelijkheden.

Eén paneel, zoveel stijlen

Voor elk interieur is er een passend paneelgordijn. Houdt u van verschillende kleuren en stoffen? Zelfs dat kan in één paneel. Ook op het vlak van transparantie biedt Verfland Interiors u een ruime keuze aan stoffen. De keuzemogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Bij Verfland Interiors kunt u terecht voor de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Wij zijn makkelijk bereikbaar in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. We kijken alvast uit naar uw bezoek.

Paneelgordijnen op maat

Hebt u de knoop al zelf doorgehakt of wenst u toch vakkundig advies in de keuze van uw paneelgordijnen? Sandrine, onze interieurspecialiste staat klaar om u met raad en daad bij te staan. Zij creëert voor u een totaalplaatje dat af is. Breng ons dus snel een bezoekje en contacteer Sandrine voor een afspraak.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Advies op maat

Kom langs in onze showroom in Hasselt