Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors in Hasselt. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Volledig verduisterende paneelgordijnen

Wist u dat paneelgordijnen perfect zijn voor slaapkamers en/of kinderkamers? Ze kunnen de kamers perfect verduisteren en bieden alle gekende voordelen van paneelgordijnen. Van lekker slapen gesproken! Bovendien zijn ze ook perfect geschikt voor hoge ramen en schuiframen. Bij Verfland Interiors staan zaakvoerders en specialisten Olivier en Eric voor u klaar om u de opties te tonen. Onze showroom is makkelijk bereikbaar aan de Sint-Truidersteenweg, net buiten Hasselt. Kom snel eens langs!

Ook mogelijk in lichte kleuren

U gelooft het misschien niet, maar verduisterende paneelgordijnen hoeven helemaal niet donker te zijn. Elke kleur en dessin kunnen we verduisteren bij Verfland Interiors, dus ook vrolijke kleuren voor in een kinderkamer of serene tinten voor in uw slaapkamer. Licht en donker gaan hier perfect samen! We tonen u met veel plezier alle mogelijkheden. Kom langs in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Isolerende paneelgordijnen houden uw kamer koel

Dankzij een metaalachtige coating weerkaatsen verduisterende paneelgordijnen niet enkel het zonlicht maar ook de warmte. In de zomer slaapt u dus heerlijk koel. Bovendien bieden we een groot deel van onze paneelgordijnen aan met een vlamvertragende beschermingslaag. Een extra veiligheid wanneer u het graag gezellig maakt met kaarsen of een open haard.

Schoonmaken is snel gebeurd

U hoeft niet te vrezen dat uw slaapkamergordijnen snel vuil zullen zijn. Wenst u ze toch eens schoon te maken? Dat kan in een handomdraai, al zeker als uw verduisterende paneelgordijnen van een vuilafstotende teflon coating voorzien zijn. Daardoor is schoonmaken zelfs amper nodig. Hebben uw gordijnen geen teflon coating? Dan kan het wel eens voorvallen dat er een vlek op komt te zitten. Gebruik dan zeker geen te sterk schoonmaakmiddel en ga niet te hard schrobben. Een zachte borstel of droge doek zijn meestal voldoende. Gaat de vlek toch nog niet weg? Vraag dan vakkundige raad aan Verfland Interiors! Wij zijn er om u te helpen.

Sfeer en privacy in uw slaapkamer

Met verduisterende paneelgordijnen creëert u niet enkel een sfeervolle sfeer in uw slaapkamer. U houdt ook ongewenste inkijk en te veel licht tegen. Wilt u een extra sfeervol accent? Dan raden we u aan om paneelgordijnen te combineren met transparante gordijnen. Overdag kunt u de panelen simpelweg opzij schuiven en kunt u genieten van een zacht gefilterd licht en een gevoel van privacy.

Verfland Interiors geeft u graag persoonlijk advies

Perfect maatwerk. Daar zijn we trots op bij Verfland Interiors, welke stoffen of kleuren u ook kiest voor uw verduisterende paneelgordijnen. Ook geven we u met plezier kleuradvies. Een lichte tint bovenaan en een donkere tint onderaan? Of een bijpassende dessinstrook over de breedte van de panelen? Ons aanbod kleuren en dessins is groot. We denken met u mee en geven advies vanuit onze jarenlange ervaring. Kortom: we kijken ernaar uit u te ontmoeten en uw woondromen waar te maken!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’