Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors in Hasselt. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wanneer u twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Isola

Evergreen

Madee

Muze

Isola Effect

Highlands

Hanne

Maak uw ruimte af met overgordijnen

Overgordijnen zijn multi-inzetbaar. Ze maken uw ruimtes niet alleen af op een elegante manier. Ze isoleren ook, zowel in de winter als in de zomer en ’s avonds bieden ze ook de nodige privacy. Slaapt u graag in een donkere kamer? Verfland Interiors zorgt ervoor dat uw slaapkamer goed verduisterd is. Zo bent u zeker van een goede nachtrust. Kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt, en ontdek de mogelijkheden.

Genieten van wooncomfort met overgordijnen

De dikke kwaliteit van de stof van overgordijnen biedt heel wat voordelen. Ten eerste zorgen ze voor privacy en ten tweede dempen ze het geluid en zorgen ze voor een fantastische akoestiek. Een derde voordeel merkt u in uw portemonnee. De isolerende werking zorgt ervoor dat uw thermostaat een graadje lager mag staan. Heerlijk toch?

Verduistering op maat

Maatwerk, daar gaan we voor bij Verfland Interiors. Ook als u uw overgordijn wilt laten voeren met een verduisterende stof. Maak uw keuze uit onze grote collectie stoffen, de ene wat dikker en de andere wat soepeler, en wij zorgen voor de rest. Krijgt u graag persoonlijk interieuradvies? Ga dan te rade bij onze interieurspecialiste Sandrine. Maak snel een afspraak.

Maatwerk voor overgordijnen

Weet u al meteen welke overgordijnen u wilt? Of hebt u nood aan vakkundig advies met een persoonlijke touch? De interieurspecialisten van Verfland Interiors staan voor u klaar. Wij doen er alles aan om van uw huis een warm nest te maken. Kom langs in onze showroom om alvast beter kennis te maken met ons uitgebreide assortiment. Dat kan elke dag, behalve op zondag.

Overgordijnen: combineren maar!

De mogelijke combinaties met overgordijnen zijn eindeloos, denk maar aan verticale lamellen, transparante rolgordijnen, in-between gordijnen of plisségordijnen. Zo kunt u naar hartenlust een gepaste sfeer creëren voor elke ruimte in uw huis. We laten u graag alle mogelijkheden zien zodat u de beste keuze kunt maken om optimaal te genieten van uw ruimtes. Kom langs en laat u inspireren.

Stoffen, plooien en motieven: Verfland heeft alles in huis

Welke sfeer u ook wilt bereiken in uw interieur, Verfland Interiors heeft het in huis. Effen kleuren, glanzende stoffen, stoffen met een grovere structuur, gedrukte prints… er zijn oneindig veel mogelijkheden. Daarbovenop biedt Verfland Interiors een enorm aanbod aan soorten afwerking, denk maar aan de gordijnplooi. Ook dit bepaalt het uiteindelijke effect dat u wilt bereiken. Voor moderne ramen raden we de Wave-plooi aan, terwijl we voor de klassiekere en meer frivole stijl veeleer de dubbele plooi of koperkleurige ringen aanraden. Kom snel langs aan de Sint-Truidersteenweg!

Advies voor uw overgordijnen

Uw woonspecialisten bij Verfland Interiors zijn trots op hun kwalitatieve gordijnen. We ontvangen u graag op afspraak in onze showroom om de stalen en de verschillende afwerkingsopties te bekijken. We kijken nu al uit naar uw komst!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom een kijkje nemen in onze showroom in Hasselt