Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Verfland Interiors. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Lamellen, een tijdloze klassieker

Praktische én tijdloze raamdecoratie? Dat zijn verticale lamellen. Bij Verfland Interiors hebben we ze in alle maten, kleuren en varianten, van pvc over stof tot aluminium. Met lamellen kunt u perfect zelf uw lichtinval en privacy regelen en ze laten zich goed combineren met gordijnen, ook bij grote ramen. Zoveel keuze moet u gewoon zelf komen bekijken in onze showroom. Kom gerust eens langs in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Iso Reflex®, Aluminium, pvc of stof

Verticale lamellen op maat? Verfland Interiors maakt ze in het materiaal van uw keuze. U kunt kiezen uit Iso Reflex®, aluminium, pvc of stof. Onze interieurspecialiste Sandrine geeft u graag persoonlijk advies. Indien u dat wenst komt ze ook eens een kijkje nemen bij u thuis om u nog beter te kunnen adviseren.

Voor elke stijl een lamel

Net zoals jaloezieën zijn verticale lamellen bepalend voor de sfeer en de stijl van uw ruimte. Afhankelijk van uw smaak kiest u voor bredere of smallere lamellen. Stoer en eigentijds, elegant en verfijnd. Verfland Interiors houdt rekening met al uw wensen.

Licht en privacy in één beweging

Houdt u van natuurlijk daglicht maar niet van inkijk? Met verticale lamellen bepaalt u dat helemaal zelf. Op elk moment van de dag kunt u de lamellen in de gewenste stand zetten. Bij Verfland Interiors raden we ook aan om uw verticale lamellen met transparante gordijnen te combineren. Dat biedt niet enkel wooncomfort en sfeer, maar heeft ook een geluiddempend effect. Alleen maar voordelen dus.

Voor grote ramen …

Ook voor grote ramen of ramen die geen standaardafmetingen hebben, zijn lamellen uitermate geschikt. Bij schuiframen en -deuren zijn lamellen een ideale oplossing. U bepaalt zelf hoe ver u de lamellen naar opzij schuift.

… en schuine ramen

Schuine ramen, trapezeramen, of ramen die niet aan standaardafmetingen voldoen? Ook daarvoor zijn verticale lamellen de perfecte oplossing. We kunnen ze namelijk gewoon op maat maken. Olivier en Eric, zaakvoerders en specialisten in raamdecoratie, geven u graag advies in hun showroom. Maak snel een afspraak of kom eens langs in Sint-Lambrechts-Herk, bij Hasselt.

Klantgericht advies over verticale lamellen: Verfland Interiors bij Hasselt

Bent u op zoek naar dé beste raamdecoratie voor uw woning? Of wenst u interieuradvies van echte kenners of een algemene opfrissing van uw interieur? Wees dan welkom bij Verfland Interiors, nabij Hasselt. Graag tot snel!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom langs in onze showroom