Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Verfland Interiors aan.”

‘Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Jaloezieën: veelzijdige raamdecoratie

Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie die overal in uw interieur passen. Kleine of grote ramen, in de keuken, living of badkamer… elke ruimte ziet er beter uit met jaloezieën! Ook uw privacy en lichtinval regelt u in een handomdraai. De interieurexperten van Verfland Interiors begeleiden u graag in de juiste keuze voor uw woning. Kom gerust eens langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Tot snel!

Stijl in elke kamer

Houten jaloezieën in uw woon- of slaapkamer geven een stijlvolle sfeer. Maar wist u dat aluminium jaloezieën ook perfect in uw badkamer of keuken passen? Jazeker! Onze kwalitatieve jaloezieën zijn perfect bestand tegen vocht en schimmel. De ideale oplossing voor deze ruimtes! Niet zeker wat u best kiest? Maak een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine. Zij helpt u graag.

Makkelijk schoon te maken

Een extra voordeel van jaloezieën is dat ze makkelijk schoon te maken zijn. Met een plumeau haalt u in enkele seconden het stof eraf. Een vlek? Gebruik dan een vochtig doekje. Simpel, schoon en snel!

Veel licht, geen inkijk

Regelt u graag zelf de lichtinval en de inkijk bij u thuis? Met jaloezieën regelt u dat in één beweging door de lamellen te kantelen in de gewenste positie. Combineer de jaloezieën met gordijnen om de lichtinval nog verder te regelen. Dat is nog eens erg sfeervol ook. Benieuwd hoe dat er kan uitzien? Bij Verfland Interiors laten we het u graag zien. We laten u ook graag kennis maken met onze grote keuze kwaliteitsstoffen. Samen vinden wij de perfecte combinatie voor u. Kom langs in onze showroom in Hasselt of maak een afspraak met Sandrine.

Bedienen van op afstand

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor houten of aluminium jaloezieën die u elektrisch kunt bedienen. U kunt kiezen uit een losse afstandsbediening of een wandschakelaar. Benieuwd? Zaakvoerders Olivier en Eric hebben een grote technische kennis en bekijken samen met u de mogelijkheden.

Voor ramen groot en klein

Grote of kleine ramen? De lamelbreedte van uw jaloezieën bepaalt de sfeer en uitstraling van uw ruimtes. Kies brede lamellen voor een stoer, smalle lamellen voor een elegante look. Bij ons vindt iedereen zijn gading.

Persoonlijk advies van Verfland Interiors

Nieuwsgierig naar de expertise die we bij Verfland Interiors in huis hebben? Voor elk raam en voor elke smaak voorzien wij jaloezieën perfect op maat. U bent uiteraard van harte welkom in onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg. Tot binnenkort!

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom langs in onze showroom