In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van uw inrichting geef ik u het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Verfland Interiors aan.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat u zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Blue Leaf

Loux

Basics Mondain

Florie

Dots

Kimora

Leafs

Jardin

In-between gordijnen bieden u licht én privacy

In-between gordijnen hebben iets magisch. Ze zorgen voor een mooi gefilterd daglicht, maar u kunt wel gewoon naar buiten kijken. De subtiele in-between gordijnen bieden op deze manier het perfecte evenwicht tussen zien, maar niet gezien worden. Benieuwd hoe dat er in uw interieur kan uitzien? Kom langs in de Verfland Interiors showroom, net buiten Hasselt, en ontdek alle mogelijkheden.

Glasgordijnen of vitrage

In-between gordijnen zijn ook wel beter bekend als ‘glasgordijnen’ of ‘vitrage’. De gordijnen filteren het licht en zorgen ervoor dat uw ruimtes zacht verlicht zijn.

Een uitvoering voor elk interieur

Net zoals bij al onze producten, willen we u ook hier opnieuw een ruime keuze uitvoeringen aanbieden. Ook voor de in-between gordijnen beschikken we over een heel arsenaal stijlvolle basiskleuren en hippe trendkleuren. Qua stoffen kunt u kiezen voor glanzende of grovere weefsels, voor prints of geweven materiaal. Benieuwd? Maak snel een afspraak en kom de stoffen ontdekken in onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Topkwaliteit in stoffen

De stoffen bij Verfland Interiors zijn van de hoogste kwaliteit en elk uniek in hun soort. We bieden in-between gordijnen aan met elk hun specifieke eigenschappen: gemaakt van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens of gemaakt van synthetische garens in combinatie met linnen, katoen en/of wol.

In-betweens staan voor gebruiksgemak

Zowel thuis als op kantoor zijn in-between gordijnen extreem gebruiksvriendelijk. Wilt u een privésfeer creëren of wilt u baden in het zonlicht? Voor elk uur van de dag is er een gepaste en makkelijk aan te passen gordijnstand. Bereik het gewenste effect door de in-between gordijnen te combineren met overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen. Bij Verfland Interiors begeleiden we u graag bij de juiste keuze voor u.

Verfland Interiors: advies en inspiratie voor in-between gordijnen

Bij Verfland Interiors geldt dat wij pas tevreden zijn als u dat bent. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te assisteren. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. Zaakvoerders Olivier en Eric kijken er naar uit om te mogen ontvangen in onze showroom.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Kom snel een kijkje nemen in onze showroom

Inbetween Lana