Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors in Hasselt ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Horren op al uw ramen en deuren

Een koele avondbries na een warme zomerse dag, heerlijk. Gooi al die ramen en deuren maar open. Insecten en pollen die houden we liever wel buiten. Vertrouw op Verfland Interiors voor horren op maat. Benieuwd naar onze verschillende soorten horren en vliegengaas? We doen u alle mogelijkheden uit de doeken tijdens een uitgebreide rondgang in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Zaakvoerders Oivier en Eric verwelkomen er u graag.

Insecten? Nee!

Vervelende insecten weren? Dan zijn horren of vliegengaas het middel bij uitstek. Laat muggen, wespen of zoemende vliegen uw nachtrust niet meer verstoren. Kies voor onze kwaliteitshorren en hou ze voor altijd buiten.

Pollen? Nee!

Bent u gevoelig aan pollen in de lucht? Dat kan erg vervelend zijn. Onze speciale horren zorgen ervoor dat 90% van de pollen uw woning niet binnendringt. Zeg ja tegen verluchte ruimtes, maar neen tegen pollen!

Vliegengaas voor elke toepassing

Wist u dat er verschillende soorten vliegengaas bestaan, elk met een specifieke toepassing? Als u bijvoorbeeld huisdieren hebt, dan kiest u best het Petscreen huisdierengaas. Dit gaas is wel zeven keer sterker dan gewoon vliegengaas en is zeer scheurvast. Wenst u een extra lichtdoorlatend gaas? Dan stellen we u Transpatec vliegengaas voor. Zoveel mogelijkheden! Kom zeker eens een kijkje nemen in onze showroom aan de Sint-Truidersteenweg.

Een hor voor elke deur en elk raam

Hebt u een schuifdeur of een scharnierende deur? Verfland Interiors heeft voor élk type deur en élk type raam een passende horoplossing. Zelfs voor ramen met afwijkende vormen hebben we een keuze aan verschillende horren. Altijd met een perfect mechanisme voor een optimale sluiting en de bescherming van uw kozijnen. Het maatwerk van Verfland Interiors zorgt ervoor dat de mogelijkheden en oplossingen eindeloos zijn.

Horren op maat

Want elke situatie is uniek. De experts van Verfland Interiors gaan samen met u op zoek naar de best passende oplossing. Of u nu pollen of insecten wilt buiten houden, of rekening wilt houden met uw huisdieren. Alles kan. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom. We zijn elke dag beschikbaar, behalve op zondag. Tot snel!

We zijn er voor elke stap in jouw interieur