Vliegendeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Vliegendeuren in de juiste afmeting

Muggen en vliegen in huis in de zomer, zo vervelend. Een vliegendeur of hordeur kan dat probleem makkelijk verhelpen. Verfland Interiors helpt u aan de juiste oplossing. Ook hierin hebben we een pak ervaring. We voorzien voor elke deur het juiste formaat vliegendeur. Wij adviseren u graag en laten met plezier al onze types zien. Afspraak in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Plissé vliegendeur: sterk en handig

De plissé vliegendeur is een sterke en praktische oplossing die voor elke deur geschikt is. Bovendien heeft dit type vliegendeur weinig plaats nodig, want u schuift ze gewoon opzij als u ze niet gebruikt. Door dat het vliegengaas geplisseerd is, is het ook nog eens extra sterk.

Kinderen of huisdieren? Kies een pendelhordeur

Hebt u kinderen? Dan gaat hun veiligheid voor alles. Een pendelhordeur is daarvoor ideaal want ze opent naar beide kanten en sluit zich automatisch. Baasjes van huisdieren kiezen dan weer beter extra stevig huisdierengaas. Dat is beter bestand tegen de scherpe nagels van uw lieve viervoeters.

Traditionele vliegendeur

Ook een traditionele vliegendeur die enkel naar buiten openklapt, hebben we in ons assortiment. Kom het gerust eens ontdekken in onze showroom. We zijn er elke dag, behalve op zondag. Maak een afspraak of kom gewoon eens langs.

Grote deuren? Kies een schuifvliegendeur

Hebt u een vliegendeur nodig voor grote deuropeningen zoals bv. terrasdeuren of grote schuiframen? Wij maken schuifvliegendeuren op maat tot twee meter breed en drie meter hoog. Is uw deuropening nog groter? Ook daar weten we een mouw aan te passen: we combineren dan twee deuren.

Maatwerk is de sleutel tot de ideale vliegendeur

Perfectie vraagt perfect maatwerk. Bij Verfland Interiors streven we élke keer opnieuw naar een perfect resultaat waar u eindeloos van kunt genieten. Benieuwd welk type vliegendeur we u aanraden en wat de mogelijkheden zijn? Kom dan zeker eens langs bij ons in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen