MrWoon 2022/2023

Gratis woonmagazine

Meer dan 100 pagina’s t.w.v. € 7,95 – Bestel direct

Hebt u verhuisplannen of wilt u gewoon uw interieur opfrissen? Dan is een bezoek aan Verfland Interiors iets voor u. Ontdek wat er allemaal mogelijk is op het vlak van raamdecoratie, vloeren en wanden en laat u inspireren. Met ons gratis woonmagazine doet u dat rustig thuis vanuit de zetel. Deze neemt u mee bij een bezoek aan onze winkel of u vraag hem hier aan.

MrWoon inspiratiemagazine

Welke raamdecoratie past er nu eigenlijk bij die ene vloer of wand? En hoe maakt u van die hol klinkende ruimte een plek met een aangename akoestiek? In het inspiratiemagazine van MrWoon leest u alles over deze onderwerpen en nog veel meer. U haalt er de mooiste ideeën uit.

Interieurstijlen, woonideeën en advies

MrWoon is een actueel inspiratiemagazine, dat u meeneemt in een wereld vol woonadvies, prachtige interieurstijlen en vakmanschap. Interieurtrends, stijladviezen en woonideeën: u vindt het allemaal in MrWoon. Het gaat veel verder dan raamdecoratie alleen. U doet ook inspiratie op met voorbeelden en informatie over behang, vloeren en interieurstyling.

Gratis woonmagazine en wekelijks wooninspiratie?

Geïnteresseerd in een exemplaar van MrWoon? Vraag het woonmagazine dan nu gratis aan of haal het op in de showroom van Verfland Interiors in Hasselt. Wilt u bijblijven met de laatste interieurtrends, stijladviezen en woonideeën? Lees dan ook onze blogs, voor uw wekelijkse dosis wooninspiratie.

 


Bestel hem nu online


Bekijk ook onze voorgaande edities


Klik om te bekijken

Klik om te bekijken

Klik om te bekijken

Inspiratiemagazine aanvragen

  • Hidden
  • Wanneer u dit formulier instuurt gaat u akkoord met onze AVG. Deze vindt u hier: http://www.mrwoon-raamdecoratie.be/emblem/avg-mrwoon-raamdecoratie/