Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Kijkje in de showroom

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Verfland Interiors aan”.

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval? Ik adviseer u graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Inbetween Rustique

Inbetween Rustique

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

'Ik maak graag tijd voor u vrij.'

Loux

Loux

Inbetween Royal

Highlands en Inbetween Royal

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Gordijnen, onmisbaar in uw interieur

Gordijnen maken uw interieur helemaal af. Ze brengen sfeer, isoleren en zorgen voor een aangename akoestiek. Bovendien kunt u er ook een echte interieur statement mee maken. Bij Verfland Interiors vind u een enorm aanbod aan kwalitatieve stoffen in allerlei kleuren, motieven en materialen. Bij ons kunt u rekenen op individueel advies. Op afspraak komen we zelfs langs bij u thuis om daar het juiste advies te geven, ter plaatse. Maak dus snel een afspraak met onze interieurspecialiste Sandrine of kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Ruime keuze gordijnstoffen

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dat weten we bij Verfland als geen ander. Daarom hebben we een enorm aanbod van meer dan 1.500 gordijnstoffen. Daarin vindt u zeker en vast de perfecte stof voor uw interieurproject. Lichte stoffen, dichte stoffen of iets tussen de twee, verduisterend of brandvertragende, we hebben het allemaal. Van elegante delicate stoffen tot stevige stoffen die wel tegen een stootje kunnen, er is voor elk wat wils.

Gezelliger en betere akoestiek met gordijnen

Robuuste interieurs met materialen zoals beton, hout en metaal zijn prachtig. Toch kunnen ze soms een kille indruk geven. Natuurlijke stoffen kunnen dit verhelpen. Ze brengen de warmte terug in uw woning. Denk maar aan in-between gordijnen met overgordijnen, gevoerde gordijnen… om uw interieur extra cachet en dat cocongevoel te geven.

Efficientere temperaturen

Wist u dat de keuze van uw gordijnen ook kan helpen bij het verduurzamen van uw woning? Tot wel 50% van de warmte in uw huis verdwijnt via de ramen. Door uw gordijnen te laten voeren, houdt u de warmte binnen en de koude buiten. In de zomer hebben uw gordijnen net het omgekeerde effect en blijft het binnen lekker fris. Interessant toch? Zeker nu energie erg duur begint te worden.Door uw gordijnen te laten voeren, houdt u de warmte binnen en de koude buiten. In de zomer hebt u net het tegenovergestelde effect, dan blijft het binnen lekker koel.

Verduister voor een écht goede nachtrust

Een goed verduisterde kamer helpt u aan die deugddoende nachtrust die u zo nodig hebt. Sommige stoffen zijn al donker en verduisteren dus zo al. Maar bij Verfland zorgen we ervoor dat ook de gordijnen voor uw slaapkamer in het geheel passen. We maken de gordijnstof van uw keuze probleemloos verduisterend. Dit kan met vier verschillende soorten verduisteringsmaterialen, gaande van dik tot dun. Verduisterende gordijnen kunt u trouwens ook perfect in uw woonkamer gebruiken. Dat is goed voor de warmte-optimalisatie. U hebt ook minder inkijk en u zult merken dat de akoestiek erg verbetert.

Vakkennis sinds jaar en dag

Bij Verfland Interiors zijn we trots op wat we doen. We gaan dan ook tot het uiterste om het beste resultaat af te leveren. Zowel in ons maatwerk als in ons persoonlijk advies gaan we voor een topresultaat. Techniek komt natuurlijk ook aan bod en wordt uitgebreid met u besproken. Van een golvend Wave-gordijn voor een strak interieur tot de techniek van ingeslagen ringen, alles is mogelijk. Zaakvoerders Olivier en Eric verwelkomen u graag in hun showroom net buiten Hasselt. Of maak een afspraak met Sandrine, onze interieurspecialiste. Zij komt zelfs langs om bij jou thuis een kijkje te nemen.

Combo

Laos

Emma Voile

Inbetween Pastel