EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaatst u makkelijk het EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors in Hasselt ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette® Shades.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’

EasyClick installeren: klik en klaar

Lijkt raamdecoratie installeren u ook zo’n gedoe? Niet met EasyClick. U hebt geen boor of schroeven nodig. Met het EasyClick-systeem plaatst u alle soorten raamdecoratie – plissé, Duette®Shades en aluminium jaloezieën – probleemloos in uw raamkozijn. Benieuwd hoe het werkt? In de showroom van Verfland Interiors leggen we het u graag uit. Kom zeker eens langs in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. U kunt bovendien ook een afspraak maken, dan past het altijd!

EasyClick: monteren in seconden

Tijd om de ramen te poetsen of wilt u het EasyClick-systeem eraf halen? Dat doet u in slechts enkele seconden tijd. U klikt het systeem eenvoudigweg los doordat het met magneetband of klikband aan uw raamkozijn bevestigd is. Verrassend makkelijk in gebruik.

Plisségordijnen en Duette®Shades combineerbaar met EasyClick

Voor plisségordijnen en Duette®Shades zijn er verschillende modellen beschikbaar met het EasyClick-systeem. Het plissémodel opent en sluit u makkelijk met een transparante handgreep. Het bestaat in een top-down-model. Dat sluit u van boven naar beneden. Maar er bestaat ook een top-down/bottom-up-model: de stof kan van boven naar beneden maar ook omgekeerd. Zo lijkt de gordijn wel te zweven, op de ideale hoogte.

Eindeloos veel kleuren

Zowel voor plisségordijnen als voor jaloezieën, bieden we bij Verfland Interiors het EasyClick-systeem aan in oneindig veel kleuren. EasyClick is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm, en is ook te plaatsen op een deur of een schuin raam. U kunt uw raamdecoratie openen en sluiten met een transparante handgreep of een stang. Hebt u vragen? De Verfland interieurspecialisten staan voor u klaar. U kunt elke dag bij onze terecht, behalve op zondag. Kom zeker eens langs in onze showroom, net buiten Hasselt. We hebben altijd voldoende parkeerplaats.

Kom langs in onze showroom in Hasselt