Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen

75

kleuren

Combineren? Zeker met gordijnen heel mooi.

Duo Rolgordijnen verkopen wij niet online, die moet u zien!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid, de kleuren.'

Klantervaring

“Bij Verfland Interiors ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een duo rolgordijn kiest u voor een rolgordijn die op verschillende standen het licht kan filteren. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Duo rolgordijnen, het beste van twee werelden

Licht in huis en tegelijk privacy? Dat kan met duo rolgordijnen. Dat is een echte blikvanger in huis, zeker in combinatie met stijlvolle overgordijnen. Wat deze gordijnen zo uniek maakt is dat ze een transparante en niet-transparante stof combineren. Wij maken ze volledig naar uw smaak en wensen. Want bij Verfland Interiors gaan onze experts met alle plezier samen met u op zoek naar wat uw thuis nodig heeft. Maak snel een afspraak met onze interieurexperte Sandrine of kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt.

Wel sfeer, geen inkijk

Wel fan van licht, niet van inkijk? De unieke samenstelling van duo rolgordijnen zorgt voor de juiste sfeer in uw woning. Duo rolgordijnen zijn zowel vervaardigd uit transparante als niet-transparante stofstroken. Zo zorgen ze ervoor dat u perfect de gradatie van licht en privacy kunt aanpassen. De Verfland experten begeleiden u graag.

Duo rolgordijnen voor elke smaak

Elke persoon heeft een unieke smaak. Daarom maken wij de duo rolgordijnen op maat. Een ander materiaal, een andere kleur, er is voor ieder wat wils. Houdt u van heel trendy en strak of mag het lekker gezellig landelijk zijn? Onze interieurexperte Sandrine weet wel raad. Zij laat u kennis maken met alle mogelijkheden. Zaakvoerders Olivier en Eric hebben dan weer een uitgebreide materiaalkennis. Samen vinden we de beste oplossing voor uw interieur.

Schoonheid in meerdere lagen

Hoe geeft u uw duo rolgordijnen nog iets extra? Combineer ze met andere gordijnen en maak uw woonkamer helemaal af. We inspireren u graag met onze jarenlange expertise. Verfland ziet meteen de mogelijkheden die uw interieur biedt. Gaat u voor contrastrijke kleuren of kiest u eerder voor een sobere ton-sur-ton-stijl? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kom op ontdekking in Verfland

Spreken de mogelijkheden van duo rolgordijnen u wel aan? Olivier en Eric verwelkomen u graag om dieper te duiken in de fascinerende wereld van rolgordijnen. Kleuradvies, afmetingen … Wij zorgen voor een foutloos eindresultaat. Kom zeker eens langs in onze showroom, bij Hasselt.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’