Duette®Shades

Luxe functionele raamdecoratie

Duette®Shades

Luxe functionele raamdecoratie

Duette®Shades

Ook elektrisch te bedienen

Duette®Shades

Ook elektrisch te bedienen

Duette®Shades

Ook elektrisch te bedienen

157

kleuren

Duette®Shades kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Duette®Shades verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Transparante Duette®Shades

Semi Transparante Duette®Shades

Verduisterende Duette®Shades

Klantervaring

“Ruime collectie en professioneel advies aan huis. Wij zijn uiterst tevreden over onze keuze van screens in de living en vouwgordijn in de slaapkamer. Super service en installatie aan een correcte prijs. Zeker een aanrader om eens langs te gaan”.

‘Duette®Shades kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Ervaar de pure luxe van Duette®Shades

Kent u de bijzondere honingraatstructuur van de Duette®Shades al? Deze luxueuze raamdecoratie straalt niet alleen elegantie uit. Ze is ook duurzaam, functioneel en toepasbaar in tal van interieurs. Duette®Shades filteren subtiel het licht, verduisteren ruimtes, passen heel wat raamsoorten en zijn ook nog eens isolerend. Bovendien bestaan de duurzame Duette®Shades in allerlei kleuren en ontwerpen. U vindt ongetwijfeld de passende raamdecoratie voor uw woning. Klaar om betoverd te worden? Onze interieurspecialiste Sandrine staat voor u klaar in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Maak snel een afspraak!

Werkt energiebesparend

Wist u dat … Duette®Shades isolerend werken? De slimme materiaalstructuur in honingraatvorm houdt in de winter de koude buiten, en in de zomer de warmte. Dat zorgt voor een perfect klimaat in uw huis. Bovendien bespaart u tot wel 25% energie. Niet alleen uw huis is blij, uw bankrekening ook!

Ideaal voor bureauruimtes

Vervelende lichtinval op uw computer? Met Duette®Shades is dat verleden tijd. De stoffen van Duette®Shades zijn slim gekozen en ze voldoen aan Europese normen voor lichttransmissie. Dat betekent dat ze rekening houden met de hoeveelheid licht die door een raamdecoratie mag schijnen. U kunt dus aan de slag in een optimale werkplek.

De gepaste oplossing voor elk raam

Dakramen, lichtkoepels of draaikiepramen: Duette®Shades bestaan in verschillende soorten en maten. Ook voor ramen met een nog andere vorm bestaat er een gepaste oplossing. Vertrouw op Verfland Interiors om u de beste keuze voor te stellen voor uw interieur. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide productkennis kunt u van doordacht advies op aan. Als u dat wenst stemmen we ook uw behang en verfkleuren helemaal op elkaar af. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom snel eens langs.

Duette®Shades: dat is comfort

Bij Duette®Shades denkt u meteen aan comfort. Want u bedient ze zoals u dat wilt: via een handgreep, met een kindveilig koord, een draaistang of een bedieningsstok. Zelfs elektronische bediening is een mogelijkheid. Maakt u liever geen gaten in het kaderwerk? Kies dan voor het EasyClick-systeem. Het top-down/bottom-up-systeem laat u toe de Duette®Shades te plaatsen waar u maar wilt. Benieuwd hoe het werkt? Bij Verfland geven we u graag een demonstratie.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Duette® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Verfland Interiors een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Duette®Shades hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Duette®Shades combineren met een gordijn

Lichtdoorlatend of verduisterend, de Duette®Shades zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Houdt u zowel van licht als van privacy? Combineer de Duette®Shades dan met een licht gordijn. Zo krijgt u de warme intieme maar toch lichtrijke sfeer waar u naar op zoek bent. En dankzij de geluiddempende eigenschappen zorgt Duette®Shades ook voor een aangename akoestiek.

Kies uw Duette®Shades

De raamdecoratie die dus perfect bij uw interieur en uw wensen past is de Duette®Shades. Onze interieurspecialisten helpen u doorheen het hele proces: van de keuze van de materialen tot de afwerking en de technische ondersteuning. Kom gerust eens langs in Sint-Lambrechts-Herk, net buiten Hasselt. Onze showroom is makkelijk te bereiken vanaf de Sint-Truidersteenweg. Bovendien is er voldoende parkeerplaats. Tot snel!

 

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’