Zin in wat spiced honey?

Mogen we even voorstellen: Spiced Honey. Dé trendkleur van 2019. Een kleur die bijzonder staat in elk interieur en bij elke woonstijl. Omdat het een veelzijdige tint is die zowel rustgevend als levendig kan zijn. Aan jou de keus!

Wereldwijde trends

Elk jaar kiezen kleurexperts een kleur van het jaar. Die kleur is gebaseerd op wereldwijde trends en wordt vervolgens gecombineerd met een aantal andere kleurpaletten. Zo krijg je een kleur die in verschillende combinaties verschillende effecten bereikt. En dit jaar is die kleur dus Spiced Honey.

Warme amberkleur

Spiced Honey is een warme, amberkleurige tint die een beetje hint naar goud. Het is geïnspireerd op, hoe kan het ook anders, ‘de schoonheid van honing’ en wordt gezien als een kleur die positiviteit en optimisme in interieurs brengt. Een kleur die het licht weer naar binnen laat schijnen!

Op de wand, accessoires of als raamdecoratie

Wat je hiermee kunt? Veel, heel veel. Je kunt een hele wand in deze mooie kleur verven of alleen details zoals de omlijsting van een deur. Je kunt ook accessoires in deze kleur in jouw interieur plaatsen. Een makkelijke manier om te zien wat de kleur bij jou thuis doet. Of kies voor raamdecoratie in de tint Spiced Honey.

Veelzijdige kleur

Zoals gezegd is deze ambertint veelzijdig. Er zijn bijvoorbeeld een viertal kleurpaletten ontworpen waarbinnen deze tint een belangrijke rol speelt. Laat je erdoor inspireren en kies de variant die mooi bij jouw woonstijl past en die jou het meeste aanspreekt.

Rustig, knus, actief of chique?

Zo kun je het combineren met pasteltinten waardoor de ruimte een rustige sfeer krijgt. Wil je liever wat meer sprekende kleuren, dan zijn dieprood en turquoise mooie bijpassende tinten. In die combinatie wordt de woonstijl wat meer ontspannend en knus. Houd je juist wel van wat levendigheid om je heen, mix deze trendkleur dan met heldere en levendige kleuren zoals oranje, rood, blauw of groen. Het interieur krijgt daarmee een heel actieve sfeer. Heeft een chique interieur jouw voorkeur? Combineer Spiced Honey dan met gouden kleurtinten, zachtgrijs en, of roze.

Wil jij ook Spiced Honey in jouw interieur?

In onze winkel Verfland Interiors in Hasselt hebben we talloze soorten raamdecoratie in nog veel meer kleurtinten en dessins. Daarin vind je ook kleuren die mooi combineren met Spiced Honey zodat je de sfeer of stijl krijgt die jij voor ogen hebt. En wil je daar juist graag advies in? Of zoek je juist een gordijnstof in de kleur Spiced Honey? Kom dan snel langs voor een advies van onze interieurstylist. Die laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is zodat de inrichting bij jou thuis snel weer helemaal van nu is.

Gepubliceerd op: 30 april 2019

Interessant? Deel dit artikel

Misschien ben je ook geinteresseerd in deze blogs: