Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Verfland Interiors aan.”

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Ga voor stoer en strak met aluminium lamellen

Aluminium lamellen tillen elk interieur naar een hoger niveau. Combineer ze met hout, stof of steen en creëer een stoere look. Schuine ramen, grote ramen, vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens… voor elke ruimte vinden we een oplossing. Met onze vakkennis en jarenlange ervaring helpt Verfland Interiors u het beste uit uw interieur te halen. De opties met onze aluminium lamellen zijn werkelijk eindeloos.

Licht en privacy op uw maat

Zelf de lichtinval in uw woning kunnen regelen, dat is handig. Vindt u daarnaast rust en privacy erg belangrijk? Aluminium lamellen laten het u allemaal regelen. Ze zijn ook erg gebruiksvriendelijk: pas gewoon de stand van de lamellen aan. Zo zorgt u voor een open zicht naar buiten, of een gefilterd lichteffect. Ook schoonmaken gaat snel en gemakkelijk door de lamellen simpelweg naar de zijkant te schuiven. Olivier en Eric van Verfland Interiors nodigen u graag uit in hun showroom om de opties te bekijken. Zij gaan voor een persoonlijke aanpak zodat u de juiste keuze kunt maken.

Makkelijk te onderhouden

Aluminium lamellen zijn niet alleen makkelijk in gebruik. Ze zijn ook erg eenvoudig te onderhouden. De lamellen klikt u makkelijk uit de rail. Daarna legt u ze op een vlakke ondergrond en maakt ze schoon met wat zeep en een lichtjes vochtige doek. Daarna hangt u ze heel makkelijk terug op.

Ook mogelijk in vochtige ruimtes

Zo’n eenvoudig te onderhouden raambekleding is ideaal voor de keuken of de badkamer. De aluminium lamellen zijn namelijk vochtbestendig en blijven dus roest- en schimmelvrij. Properder kan bijna niet.

Sfeervolle aluminium lamellen

Vaak vrezen mensen dat aluminium lamellen een kille sfeer creëren. Ook hier tonen we u graag wat de mogelijkheden zijn. Combinaties met zachte stoffen gordijnen, lichtdoorlatende perforatie, sfeervolle kleuren, u kiest helemaal zelf welke sfeer u wilt in uw huis. Samen gaan we op zoek naar het gewenste effect zodat uw huis een echte thuis wordt. In onze showroom ziet u al heel wat van wat er mogelijk is. Zo maakt u de juiste keuze, wij zorgen voor een perfect resultaat. Verfland Interiors werkt op uw maat. Maak dus snel een afspraak om de opties te bekijken.

Jarenlange vakkennis

Bij Verfland Interiors zijn we ervan overtuigd dat we voor elke raam de gepaste oplossing in huis hebben. Aluminium lamellen bestaan immers in alle maten en soorten. Onze interieurspecialiste Sandrine staat klaar om van uw huis een inspirerende plek te maken. Van het totaalconcept, over onze eerste kennismaking tot de afwerking, plaatsing en dienst na verkoop, bij ons is uw raamproject in goede handen.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’