Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Top bediening en de investering waard. De koude blijft buiten en de warmte ook.”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor u opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs in Hasselt

Onze openingstijden:

ma & vr: 08.00-18.00 uur
zaterdag: 09.00-13.00 uur

Aluminium jaloezieën passen overal

Op zoek naar stijlvolle en originele raamdecoratie? Of u nu een modern, Scandinavisch of minimalistisch interieur hebt, aluminium jaloezieën passen werkelijk overal. Bij Verfland Interiors kunt u trouwens rekenen op persoonlijk advies van ons adviseursteam. U kunt een afspraak maken met onze interieurspecialiste Sandrine in onze showroom of bij u thuis. Dankzij onze uitgebreide vakkennis gaat u met de perfecte aluminium jaloezieën naar huis.

Vochtige ruimtes? Geen probleem!

Aluminium jaloezieën kunt u met een gerust hart in uw keuken of uw badkamer installeren. Ze zijn vocht- en schimmelwerend. In tegenstelling tot de houten variant krijgt roest of schimmel geen kans op aluminium. Zelfs het bovenprofiel en de lamellen blijven roest- en schimmelvrij.

Past ook op draaikiepramen

Ook voor draaikiepramen biedt Verfland Interiors de geschikte oplossing. Daarvoor gebruiken we aluminium jaloezieën die op maat worden gemaakt. Vervolgens worden ze stevig via zijgeleiders aan het raamkozijn bevestigd. Zo opent u probleemloos het draaikiepraam.

Volop zon of intieme sfeer

Met aluminium jaloezieën bepaalt u zelf de sfeer in huis. Ideaal als u de zon wilt buitenhouden tijdens het thuiswerken of wanneer u een gezellige setting wilt creëren voor een etentje met vrienden. Volop zon in de woonkamer of lekker gezellig van uw privacy genieten? Het kan allemaal.

Doordacht en esthetisch design

Bij Verfland kiezen we resoluut voor kwaliteit. Voor onze aluminium jaloezieën werken we samen met Toppoint en hun Scala-reeks. Scala heeft een doordacht ontwerp. We zijn dan ook trots dat we u dit stijlvolle en slim ontworpen product kunnen aanbieden. Het solide aluminium bovenprofiel is volledig afgesloten zodat er geen vuil of stof aan kan. De welving aan de achterzijde zorgt voor een minimale kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel. En aangezien er geen overbodige dopjes aan hangen, valt de jaloezie altijd strak op uw vensterbank. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Lamellen in elke breedte

Op zoek naar de perfecte jaloezieën? Bij Verfland Interiors kunt u ze naar hartenlust uitkiezen. We geven u graag interieur- en stylingtips en bieden de lamellen ook in verschillende breedtes aan. Elk interieur en elk raam heeft immers andere vereisten. Bij grote ramen passen brede, stoere lamellen perfect. Kleine ramen? Dan stellen we subtielere, smalle lamellen voor. We bekijken vooral samen met u het totaalplaatje en welke sfeer u wilt creëren. Denkt u dat aluminium jaloezieën uw interieur te kil zouden maken? We stellen u verschillende sfeervolle combinaties voor in onze showroom net buiten Hasselt. Daar ziet u alle mogelijkheden naast elkaar. Kom snel eens langs. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog. Zoekt u een aluminium jaloezie voor raamkozijnen die breder zijn dan 4 meter? Kies dan voor de Scala XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën? Verfland Interiors heeft wat u zoekt

Benieuwd naar onze aluminium jaloezieën? Kom langs in onze showroom in Sint-Lambrechts-Herk en bekijk alle mogelijkheden op uw eigen tempo. Samen nemen we de tijd om de meest smaakvolle en tijdloze oplossing te vinden voor uw interieur. Wilt u optimaal gebruik maken van onze vakkennis, maak dan zeker een afspraak met Sandrine, onze interieurspecialiste.

‘We zijn er voor elke stap in jouw interieur’