HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

DB & G decoratie, uw expert in raamdecoratie

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Meten en monteren

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij DB & G decoratie in Grimbergen ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

Vouwgordijnen

Iso Plissé®

voor badkamers

Meten en monteren

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

DB & G decoratie: jouw expert in raamdecoratie

De juiste raamdecoratie speelt een cruciale rol in de sfeer van jouw woning. Ze hebben een grote invloed op de lichtinval en privacy in huis. Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en verdient daarom een speciale aanpak. Heb je al een duidelijke visie op de atmosfeer die je wilt creëren in jouw woonkamer, keuken en slaapkamer? Of kun je wat extra begeleiding gebruiken? Bij DB & G decoratie staan we voor je klaar om je te helpen de perfecte stijl te kiezen voor jouw interieur. Wij bieden advies in onze gezellige winkel in Grimbergen. Gratis opmetingen worden aangeboden, en voor perfecte plaatsing en afwerking kun je vertrouwen op onze eigen plaatsingsdienst.

Sfeervolle lichtinval in iedere ruimte

Elke kamer heeft zijn eigen functie en vereist daarom aangepaste raamdecoratie. De gewenste lichtinval in jouw woonkamer verschilt waarschijnlijk van die in jouw slaapkamer. Bij DB & G decoratie houden we hier rekening mee. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen, Iso Plissé®, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Kom gerust langs in onze winkel!

Meer privacy, minder inkijk

Wil je zelf bepalen hoeveel inkijk er in jouw huis is? Het verschil tussen dag en nacht heeft grote invloed op de mate van privacy en inkijk. Met de juiste raamdecoratie creëer je zelf de gewenste sfeer in jouw woning.

Creatieve combinaties

Een aangename akoestiek en extra isolatie tegen warmte en koude: de juiste raamdecoratie draagt bij aan een verhoogd wooncomfort. Als je de mogelijkheden wilt uitbreiden, kun je verschillende soorten raamdecoratie combineren. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in lichtinval met beperkte inkijk? DB & G decoratie raadt aan om transparante en verduisterende raambedekking te combineren. Kom langs in onze winkel voor een demonstratie!

Op maat gemaakte raamdecoratie bij DB & G decoratie

Op maat gemaakte perfectie en een hoogwaardige afwerking, dat is waar DB & G decoratie voor staat. Elk detail en elke millimeter zijn van belang om het gewenste effect te bereiken. Ons team staat klaar om de raamdecoratie van jouw dromen te realiseren. Wacht niet langer: we zijn open van maandag tot en met zaterdag en parkeren is gratis. Voel je vrij om een afspraak te maken met onze ervaren adviseurs; zij geven je graag persoonlijk advies. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak, ben je bij DB & G decoratie in goede handen.

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Horren

Lamellen

Iso Plissé® gordijnen

Paneelgordijn