HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Plisségordijnen bij DB & G decoratie

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met overgordijnen.

Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij DB & G decoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

Ontdek plissé gordijnen bij DB & G decoratie

Plissé gordijnen brengen een sfeer van verfijning in elk type interieur. Bij DB & G decoratie in Grimbergen bieden we een uitgebreide selectie, inclusief smalle (32 mm) en extra smalle (20 mm) plooibreedtes. Heb je ramen met slanke kozijnen, draai-kiepramen, dakramen of lichtkoepels? Geen zorgen, wij vinden de perfecte oplossing voor jouw interieur.

Een gevarieerd scala aan kleuren en materialen

Plissé stoffen bieden eindeloze veelzijdigheid: kies uit een breed scala aan kleuren en materialen. Ga voor transparantie, lichtdoorlatendheid of verduistering. Wil je stof met licht- en warmtewerende eigenschappen, of zelfs brandvertragende coatings? Wij presenteren je graag alle opties in onze winkel. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs.

Plissé gordijnen voor elk type raam

Heb je ramen met afwijkende maten? Plissé gordijnen bieden de ideale oplossing! Dankzij zijgeleiding zijn ze geschikt voor ramen met speciale vormen, dakraampjes, kiepramen en lichtkoepels. Vraag gerust naar oplossingen voor jouw unieke ramen. Samen vinden we de perfecte bekleding voor jouw interieur. Voor extra verduistering in de slaapkamer kunnen we ook zorgen, perfect als je van complete duisternis houdt.

TruFit®: alternatieve optie wanneer EasyClick® niet mogelijk is

EasyClick® met plissé gordijnen is een prachtige oplossing voor draai-kiepramen, maar soms is dit niet haalbaar. Daarvoor heeft DB & G decoratie in Grimbergen de oplossing: TruFit®. Dit systeem maakt gebruik van zijprofielen die op het raam worden bevestigd, waarin de 20 mm plissé gordijnen worden geplaatst.

Hoe bedien je jouw plissé gordijnen?

Hoe wil je graag je plissé gordijnen bedienen? Met een koord of ketting, een draaistang of een bedieningsstok voor hoge ramen of dakramen? Liever elektrische bediening? Ook dat is mogelijk, we maken je wegwijs in alle keuzes.

Combinatie van plissé gordijnen en overgordijnen: schitterend samenspel

Verlang je naar meer sfeer en privacy in je huis? Combineer dan jouw plissé gordijnen met gevoerde overgordijnen. Zo bepaal je zelf de mate van inkijk en geniet je van extra geluidsisolatie. Overdag laat je aangenaam gefilterd licht binnen. Wat ons betreft een perfecte combinatie.

Laat je inspireren bij DB & G decoratie

Keuzestress? Geen zorgen! DB & G decoratie staat voor je klaar om je door alle mogelijkheden te leiden. We nemen graag de tijd voor je in onze winkel in Grimbergen. De winkel is gemakkelijk bereikbaar en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid beschikbaar. En vergeet niet, voor een perfecte plaatsing en afwerking van je gordijnen, kun je vertrouwen op onze plaatsingsdienst. We zijn open van maandag tot en met zaterdag, dus kom gerust langs of maak een afspraak met onze ervaren adviseurs. Wij geven je graag persoonlijk advies en putten uit meer dan 20 jaar ervaring.

 

Bezoek onze winkel