HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen bij DB & G decoratie

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen DB & G decoratie aan.”

‘Kiest u voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer u graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

Meten & monteren

Ontdek de klasse van paneelgordijnen bij DB & G decoratie

Ben je al bekend met de verfijnde elegantie van ‘Japanse panelen’? Deze veelzijdige paneelgordijnen zijn niet alleen ideaal voor schuiframen en grote ramen, maar dienen ook perfect als scheidingswand of decoratief element in jouw ruimte. Bij DB & G decoratie in Grimbergen laten we je graag kennismaken met de vele voordelen van dit type gordijnen. Kom langs in onze gezellige winkel en ontdek het zelf.

Creëer jouw eigen lichtsfeer

Een groot voordeel van paneelgordijnen is de volledige controle over de lichtinval en privacy die je ermee hebt. Je kunt elk paneel afzonderlijk bedienen en zo jouw ideale woonomgeving creëren.

Paneelgordijnen als ruimteverdelers

Gebruik paneelgordijnen of ‘roomdividers’ om de twee ruimtes van elkaar te scheiden als jouw slaapkamer ook als thuiskantoor fungeert. Paneelgordijnen bieden enorme flexibiliteit in je woning.

Perfect voor schuiframen

Paneelgordijnen zijn de ideale keuze voor schuiframen en -deuren. Je bepaalt zelf hoe ver je de panelen opzij schuift voor een vrije doorgang. Deze gordijnen zijn bovendien perfect te combineren met een vliegendeur om zowel insecten als pollen buiten te houden.

De perfecte match voor grote, hoge ramen

Heb je in jouw woning grote, hoge ramen? Dan biedt DB & G decoratie de perfecte op maat gemaakte oplossing in de vorm van paneelgordijnen. Ze zijn verkrijgbaar tot 3 meter hoog en 1,3 meter breed. De panelen zijn heel eenvoudig en geruisloos te bedienen, manueel of met een koord. Ontdek de vele mogelijkheden met de hulp van onze deskundige adviseurs.

Ontdek verschillende kleuren en stoffen

Voor elke interieurstijl is er een geschikt paneelgordijn. Hou je van een mix van kleuren en stoffen? Zelfs dat is mogelijk binnen één paneel. Ook op het gebied van transparantie biedt DB & G decoratie een ruime keuze aan stoffen. De keuzemogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Bij DB & G decoratie kun je rekenen op de perfecte combinatie van creativiteit en techniek. Kom langs in onze winkel in Grimbergen, wij geven je graag persoonlijk advies en staan altijd voor je klaar.

Paneelgordijnen op maat bij DB & G decoratie

Heb je al een keuze gemaakt of zou je graag professioneel advies ontvangen over paneelgordijnen? Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen, rekening houdend met het totaalbeeld van jouw interieur. Bezoek onze winkel of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies, service op maat en kwalitatieve producten. We zijn open van maandag t/m zaterdag en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

Advies op maat

Kom langs in onze toonzaal