HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

 

Onbezorgd genieten

Je interieurtextiel is beschermd, fris en schoon met
No Limits® onderhoudsproducten

Ontdek onze innovatieve No Limits® onderhoudsproducten en geef jouw gordijnen, raamdecoratie en interieurtextiel de ultieme bescherming en verzorging die ze verdienen! Geniet zonder zorgen van je prachtige gordijnen, raamdecoratie of gestoffeerde meubels.

Onze onderhoudsproducten zijn 100% ecologisch, vrij van schadelijke stoffen en gecertificeerd met OEKO-TEX. Dankzij innovatieve nanotechnologie bespaar je tijd en zijn wassen of chemisch reinigen vaak overbodig. Bescherm, verfris en reinig je interieurtextiel zonder concessies te doen aan kwaliteit.


 

No Limits® Protect

Bescherming tegen vuil en vocht

Vlekken op je nieuwe gordijnen of raamdecoratie dat wil je niet! No Limits® Protect beschermt al je interieurtextiel, ook bijv. gestoffeerde meubels, tegen vuil en vlekken. Zelfs de meest delicate textiel wordt beschermd. Verminderd tevens het pillen van textiel. Kom naar DB & G decoratie in Grimbergen voor advies.

 

 


 

No Limits® Refresh

Verwijderd geurtjes en verfrist
No Limits® Refresh is de oplossing voor ongewenste geuren in huis. Geurmoleculen worden afgebroken en maken plaats voor een subtiel parfum. In drie heerlijke geuren.

 

No.1 Linen Dream

Beleef de bescheiden, maar stijlvolle sensatie van een schone, koele geur die doet denken aan huiselijke rust. Een uitnodigend aroma, als een zachte omhelzing van frisgewassen stoffen.

 

No.2 Floral Fusion

Laat je verleiden door de harmonie van bloemen in volle bloei, een symfonie van geuren die samenkomen in een prachtig boeket. Zowel verfijnd als verkwikkend.

 

No.3 Oriental Awakening

Met een unieke combinatie van natuurlijke houttonen en verkwikkende citrusgeur, brengen we een aroma dat je zintuigen doet ontwaken en je een frisse, revitaliserende ervaring biedt.

 


 

 

No Limits® Clean

Vlekkenverwijderaar

Hoe voorzichtig je ook bent een vlekje komt toch wel eens voor. No Limits® Clean beschadigt je gordijnen niet en laat geen residu achter. Wij geven je  graag een demonstratie! Kom langs bij DB & G decoratie in Grimbergen.

 

 


 

Zorgeloos genieten

Ontdek de vrijheid van o.a. zorgeloos koken, bakken en braden met No Limits® onderhoudsproducten. Zeg vaarwel tegen vlekken van huisdieren of vieze handen en geniet van een vlekkeloos schone raamdecoratie en interieurtextiel. Exclusief verkrijgbaar bij DB & G decoratie in Grimbergen, kom langs en ervaar de mogelijkheden van No Limits® onderhoudsproducten!

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

 


De Toppoint No Limits® onderhoudsproducten zijn exclusief verkrijgbaar bij oa. DB & G decoratie in Grimbergen.