HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Jaloezieën bij DB & G decoratie

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Passen in elk interieur

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

Jaloezieën

Ook elektrisch te bedienen

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De doordachte details. De houtsoorten, het glanzende of matte aluminium. De eindeloze kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

XL7 jaloezieën

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie materialen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen DB & G decoratie aan.”

‘Een jaloezie is tijdloos, mooi, filtert perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig. Voor iedere ruimte is er een jaloezie.’

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

Ontdek jaloezieën bij DB & G decoratie

Jaloezieën, dé raamdecoratie die naadloos aansluit bij elk type interieur en elke ruimte. Of je nu kleine of grote ramen hebt, in je woonkamer, keuken of zelfs badkamer: Een jaloezie tilt elke ruimte naar een hoger niveau! Bovendien bieden ze jou moeiteloze controle over de hoeveelheid lichtinval en privacy. Bij DB & G decoratie hebben we meer dan twee decennia aan expertise en ervaring, en we begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze voor jouw woning.

De perfecte jaloezieën voor elke ruimte

Houten jaloezieën brengen extra warmte in je woon- of slaapkamer. Maar wist je dat aluminium jaloezieën ook uitstekend passen in je badkamer of keuken? Onze hoogwaardige jaloezieën zijn bestand tegen vocht en voldoen aan strenge brandveiligheidsnormen, waardoor ze ideaal zijn voor vochtige ruimtes. Twijfel je nog welk type jaloezieën het beste bij jou past? Onze ervaren adviseurs bij DB & G decoratie staan persoonlijk voor je klaar met advies op maat.

Onderhoud is kinderspel

De jaloezie biedt nog meer voordelen. Ze zijn namelijk bijzonder gemakkelijk te reinigen. Gebruik een stofdoek of plumeau om ze eenvoudig af te stoffen, of een vochtige doek om eventuele vlekken te verwijderen. Het is een simpele klus die snel geklaard is!

Regel lichtinval en privacy naar jouw wens

Wil je zelf de lichtinval en privacy in jouw huis bepalen? Dat kan perfect met onze jaloezieën: kantel de lamellen simpelweg naar de gewenste stand. Voor nog meer speelse mogelijkheden met lichtinval in je interieur, kun je de jaloezieën combineren met gordijnen. Dit zorgt ook voor extra sfeer in de ruimte. Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bij DB & G decoratie laten we het graag aan je zien.

Kies de ideale bediening bij DB & G decoratie

Vereenvoudig je leven en kies voor een houten of aluminium jaloezie die je elektrisch kunt bedienen. Bij ons heb je de keuze uit een losse afstandsbediening of een handige wandschakelaar. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring in raamdecoratie en tonen je graag alle mogelijkheden voor jouw interieur.

De beste lamellen voor jouw interieur

Of je nu grote of kleine ramen hebt, onze jaloezieën passen altijd perfect. Met de breedte van de lamellen bepaal je de sfeer en uitstraling van jouw ruimtes. Brede lamellen passen bij een robuustere uitstraling, terwijl smalle lamellen je interieur een elegante touch geven. Eén ding is zeker: bij DB & G decoratie vind je wat je zoekt.

Persoonlijk advies van ervaren experts

Benieuwd naar de uitgebreide kennis die we bij DB & G decoratie in huis hebben? Wij bieden jaloezieën op maat voor elk raam en elke smaak. Je bent van harte welkom in onze winkel in Grimbergen, waar we je graag van advies voorzien. Gratis opmetingen zijn een service van ons, en voor de perfecte plaatsing en afwerking kun je rekenen op ons eigen plaatsingsteam. Bij DB & G decoratie staan we volledig tot jouw dienst!

 

Vraag ons advies