HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren bij DB & G decoratie

Maatwerk horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij DB & G decoratie in Grimbergen ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

Op maat gemaakte horren voor jouw ramen en deuren bij DB & G decoratie

Wat is er zaliger dan op een warme zomerdag de ramen en deuren wijd open te zetten en de koele avondbries binnen te laten? Maar die vervelende insecten en pollen, die willen we liever buiten houden. Reken dan op DB & G decoratie voor horren op maat, perfect afgestemd op jouw wensen. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van horren en vliegengaas? Ontdek het in onze sfeervolle winkel in Grimbergen.

Hou insecten buiten met onze horren

Met een hor of vliegengaas houd je hinderlijke beestjes buiten. Muggen, wespen of bromvliegen die je diner of nachtrust komen verstoren, zijn verleden tijd met een kwaliteitshor van DB & G decoratie.

Heb je last van pollen?

Ben je gevoelig voor pollen in de lucht? Dan wil je deze zoveel mogelijk buiten houden. Onze speciale horren zorgen ervoor dat 90% van de pollen je woning niet binnendringen. Zo geniet je van perfect geventileerde ruimtes, zonder het ongemak van irriterende pollen.

Welk soort vliegengaas heb je nodig?

Wist je dat er verschillende soorten vliegengaas bestaan, elk met een specifieke toepassing? Heb je bijvoorbeeld huisdieren? Dan is het Petscreen huisdierengaas de beste keuze. Dit gaas is maar liefst zeven keer sterker dan gewoon vliegengaas en is zeer scheurvast. Wil je gaas dat extra lichtdoorlatend is? Dan stellen we je graag het Transpatec vliegengaas voor. Bij DB & G decoratie zijn er tal van mogelijkheden! Kom gerust langs in onze winkel, waar je persoonlijk advies krijgt van onze ervaren adviseurs.

Een ruim assortiment aan horren

Of je nu een schuifdeur of een scharnierende deur hebt, DB & G decoratie heeft voor elk type deur en elk type raam een passende oplossing. Zelfs voor ramen met bijzondere afmetingen kun je kiezen uit verschillende horren. Altijd voorzien van een perfect mechanisme voor een optimale sluiting en de bescherming van je kozijnen. Dankzij het maatwerk van DB & G decoratie zijn de mogelijkheden en oplossingen eindeloos.

Profiteer van onze plaatsingsdienst voor een perfecte plaatsing en afwerking

Bij DB & G decoratie begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jouw huis. Of je nu pollen of insecten buiten wilt houden, rekening wilt houden met je huisdieren, of gewoon een perfecte afwerking wilt, bij ons is alles mogelijk. We bieden ook een professionele plaatsingsdienst aan, zodat je zeker bent van een perfecte afwerking. Kom langs in onze winkel in Grimbergen, waar je altijd gratis kunt parkeren. Maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs. Wij geven je graag persoonlijk advies en kijken ernaar uit je te ontmoeten!