HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Elektrische raamdecoratie bij DB & G decoratie

Elektrische raamdecoratie, handig én gemakkelijk

1483

kleuren

Toppoint powered by Brel koppel je makkelijk aan je Hub.

Ontdek jouw HUB voor elektrische raamdecoratie

Bij Toppoint kies je met HUB voor elektrisch bedienbare raamdecoratie van absolute perfectie én voor de beste prijs. Onze Toppoint afstandsbediening is los verkrijgbaar of als wandschakelaar en biedt jou het gemak van moeiteloze controle.
Met onze HUB, die eenvoudig te koppelen is met talloze apparaten in huis of vrij verkrijgbaar zijn, heb je genoeg aan één enkele HUB. Geen gedoe met verschillende afstandsbedieningen, maar alles centraal en gemakkelijk in jouw hand.

Klik hier voor handleidingen/instructies en bestelmogelijkheden van de Brel Home HUBs.

Motoren van Brel – Jouw betrouwbare partner

Toppoint heeft bewust gekozen voor Brel, een gespecialiseerde motorfabrikant, voor de motoren van onze raamdecoratie. Als je jouw HUB via een mobiel of tablet wilt bedienen, vind je Brel onder ‘mijn apparaten’. Dit is de motor die jouw Toppoint raamdecoratie bedient. Zo simpel is het!

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Onze vouwgordijnen kunnen uitgerust worden met elektrische bediening, dankzij de 12V- of 230V-motor. Of je ze nu individueel of centraal wilt bedienen, zelfs lastig bereikbare plaatsen zijn geen probleem. Met de draadloze hand- of wandzender heb jij de controle in handen.

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Rolgordijnen die elektrisch bediend worden met een 8V-motor, voorzien van een geïntegreerde oplaadbare accu. Draadloos of via een draaischakelaar, jij bepaalt. Met 15 kanalen op de afstandsbediening heb je alles te allen tijde onder controle.

Elektrisch bedienbare Iso Plissé® en plissés

Ook onze Iso Plissé® en plissés kunnen uitgerust worden met een 12V-motor, allemaal draadloos bediend met een geïntegreerde ontvanger. Met één afstandsbediening kun je meerdere plisségordijnen gelijktijdig of afzonderlijk aansturen.

Elektrisch bedienbare jaloezieën

Onze Scala® aluminium jaloezieën 25 mm worden geleverd met een 12V-motor, terwijl de Scala® aluminium jaloezieën 50 mm en de 50 mm Silva® houten jaloezieën worden voorzien van een 230V-motor. Kies zelf tussen een wandschakelaar of een afstandsbediening, of bedien ze via jouw HUB.

Kom langs bij DB & G decoratie in Grimbergen

Met zoveel keuze in elektrische raamdecoratie kan het lastig zijn om een beslissing te maken. Daarom staan onze ervaren adviseurs van maandag tot en met zaterdag voor je klaar in onze winkel in Grimbergen. Maak gerust een afspraak en wij geven je graag persoonlijk advies. Gratis parkeren is beschikbaar, dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

 

Onderstaande raamdecoratie kan elektrisch bediend worden, vraag ernaar bij DB & G decoratie

Vouwgordijnen

Iso Plissé®

Jaloezieën

Plissé

Rolgordijnen

Outdoor screens

Klantervaring

“Bij DB & G decoratie in Grimbergen ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien je niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kun je namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

Kijkje in onze winkel

Silva® houten jaloezieën

Iso Plissé®

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Plisségordijnen

Jaloezieën

Vouwgordijnen

Rolgordijnen

Scala® aluminium jaloezieën

Iso Plissé®

Vouwgordijnen

Silva® houten jaloezieën

Plisségordijnen

Iso Plissé®

Scala® aluminium jaloezieën