HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick® bij DB & G decoratie

EasyClick®

EasyClick®

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaatsen, dat is EasyClick®.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Iso Plissé® en Aluminium jaloezieën'

Klantervaring

” Bij het kiezen van raamdecoratie, heb ik een top uitleg gehad over de functie en de mogelijkheden voor in ons huis. Top service!”.

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Iso Plissé®.’

Onze openingstijden:

ma t/m vr: 09.00-18.00
zaterdag: 09.00-17.00

EasyClick®: Eenvoudig monteren zonder gedoe

Met EasyClick® wordt het plaatsen van raamdecoratie een fluitje van een cent! Zelfs boren en schroeven zijn overbodig. Dankzij het EasyClick®-systeem kan je moeiteloos verschillende types raamdecoratie, zoals plisségordijnen, Iso Plissé® en aluminium jaloezieën, vlot monteren in jouw raamkozijn. Benieuwd naar hoe het werkt? In onze winkel, DB & G decoratie, leggen we je alles met plezier uit. Kom gerust langs in Grimbergen. Je kan ook een afspraak maken, zodat het altijd in jouw agenda past!

EasyClick® en klaar!

Wil je het EasyClick® -systeem verwijderen om de ramen schoon te maken? Dat is kinderspel. Aangezien het systeem met magneetband of klikband aan jouw raamkozijn bevestigd is, kan je het eenvoudig losmaken. Het is echt gebruiksvriendelijk.

EasyClick® plisségordijnen en Iso Plissé®

Met het EasyClick®-systeem zijn er talrijke modellen van plisségordijnen en Iso Plissé® beschikbaar. Het plisségordijn kan je gemakkelijk openen en sluiten met een transparante handgreep. Er zijn top-down modellen waarbij je de gordijnen van boven naar beneden sluit. Maar er is ook een top-down/bottom-up model waarbij de stof zowel naar boven als naar beneden geschoven kan worden. Zo kan je het gordijn op elke gewenste hoogte laten hangen.

Vraag advies bij DB & G decoratie

Bij DB & G decoratie bieden we het EasyClick®-systeem aan in een ruim scala aan kleuren, zowel voor plisségordijnen als jaloezieën. EasyClick® is mogelijk bij aluminium jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm en kan zelfs op deuren of schuine ramen geplaatst worden. Je kan jouw raamdecoratie openen en sluiten met een transparante handgreep of een draaistang. Heb je nog vragen? Bij DB & G decoratie staan we voor je klaar met kwaliteit, service en een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten. Van maandag tot en met zaterdag zijn we geopend. Gratis parkeren is mogelijk. Kom langs in onze winkel of maak gerust een afspraak met onze ervaren adviseurs voor persoonlijk advies. We hebben meer dan 20 jaar ervaring om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Kom langs in onze winkel