Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus®

Onze inspiratie blogs


Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Bij de adviseurs van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Onze specialisten vindt u in België en Nederland.

Jouw interieur, onze passie

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Piramide

Donegal

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Loux

Loux

Monarch

Inbetween Royal

Highlands en Inbetween Royal

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

Gordijnen, sfeervol én praktisch voor elk interieur

Sfeervolle gordijnen of juist iets voor het raam dat functioneel is? Kies gewoon voor allebei! Gordijnen bepalen immers de sfeer in het interieur, dempen het geluid, en zorgen voor warmte-isolatie. En dus vindt u mooie en praktische gordijnen bij onze specialisten. In bijzonder veel kleuren, dessins en materialen en voor elke ruimte in uw huis. Eigenlijk moet u het gewoon zelf zien en voelen. Ga dus snel naar de specialist bij u in de buurt.

Groot aanbod aan gordijnstoffen

Zoveel huizen, zoveel smaken. Vandaar dat wij ook een ongekend groot aanbod hebben van meer dan 1.500 gordijnstoffen. Zoals prachtige in-between gordijnen of juist dichte stoffen, maar ook gordijnen van brandvertragend materiaal, of linnen gordijnen voor een zachte toets in een krachtig interieur. Qua materiaal is er ook volop keuze, van grove matte structuren tot glanzende elegante stoffen. En wat uw voorkeur ook heeft, de dessins zijn talrijk en prachtig ontworpen door internationale designers.

Geluiddempend

Hebt u een robuust interieur met bijvoorbeeld betonnen vloeren en strak gestuukte muren, gecombineerd met hout en metaal? Dan hebt u een prachtige woonomgeving, maar ook wel ruimtes die als klankkast zullen werken. Om het geluid te dempen, kiest u voor de juiste raamdecoratie, zoals verduisterende gordijnen die ook gevoerd zijn. Of een combinatie van in-between gordijnen met bijpassende overgordijnen. Zo creëert u niet alleen meer sfeer in huis, maar zorgt u ook meteen voor een aangename akoestiek.

Warmte-isolatie

Wist u dat tot wel 50% van de warmte in huis via de ramen kan verdwijnen? Gordijnen dragen dus niet alleen bij aan meer sfeer en een betere geluidsdemping in huis, ze hebben ook een gunstige invloed op de energiefactuur. Zeker als u grote ramen hebt die niet alleen veel lichtinval bieden, maar ook warmteverlies veroorzaken. Met het toevoegen van een voering houdt u de warmte binnen, en in de zomer juist buiten de deur.

Voor vochtige ruimtes of voor buiten

Vochtige ruimtes en gordijnen lijken geen logische combinatie. Toch is dat nu wel mogelijk met onze screendoek: een speciale stof die vocht- en schimmelwerend en vuilafstotend is. Uitstekend bestand tegen het vocht in keukens of badkamers, maar ook geschikt voor buiten. Benieuwd welke stoffen en kleuren in dit assortiment beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de specialist bij u in de buurt.

Verduisterende gordijnen

Wilt u niet wakker worden zodra het licht wordt? Kies dan voor verduisterende gordijnen in de slaapkamer en de kinderkamers. Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al helemaal verduisterend, maar als u uw oog op een ander dessin of ander materiaal hebt laten vallen, dan kunt u ze gewoon verduisterend laten maken. Dit kan met vier verschillende verduisteringsmaterialen, variërend van dun tot dik en van gedeeltelijk tot volledig verduisterend. Overigens kunt u natuurlijk ook de gordijnen voor de woonkamer laten verduisteren. Bijvoorbeeld om het geluid extra te absorberen, warmte te isoleren of om inkijk te voorkomen. Liever een multifunctioneel raamproduct? Dan is het Versus® gordijn van Toppoint wellicht iets voor u. Dit 2-in-1 Wave gordijn kan zowel het licht mooi filteren als de kamer verduisteren.

Persoonlijk advies voor raamdecoratie in uw huis

Welke decoratie u ook wenst, wij maken alles voor u op maat. De lokale specialist helpt u graag een keuze te maken uit het volledige aanbod en geeft persoonlijk advies over wat past bij uw smaak en interieur. En natuurlijk komt dan ook de techniek aan bod, van een golvend Wave-gordijn met de bekende plooi voor een strak interieur, tot ingeslagen ringen. De specialist meet de ramen bij u thuis om de raamdecoratie later mooi passend op te hangen. Maak snel een afspraak bij de specialist bij u in de buurt om zelf de ruime keuze aan stoffen te bekijken en te vergelijken, en natuurlijk voor persoonlijk advies van een echte expert.

 

Muze XL

Sharp Wave®

Marsa

Caliz

Nappa

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small