HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Vloeren

548

kleuren

De mooiste vloeren en karpetten koopt u zeker bij Trendy Decor!

Advies bij u thuis


Een vloer of karpet koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de vleug.'

Vloerkleden en tapijt

PVC vloeren

COREtec®

CERAtouch®

Klantervaring

“Bij Trendy Decor in Emblem is de keuze zeer groot. Goed advies gekregen en alles keurig ingemeten en de plaatsing van de vloer was perfect geregeld. Erg blij mee”.

‘Een vloer vervangt u niet zomaar, daar heeft u goed advies bij nodig en iemand die u ontzorgd.’

Onze openingsuren:

di: wo 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren bij Trendy Decor

PCV vloeren passen perfect bij ieders woning

Een PVC vloer in huis geeft sfeer, warmte en een eigen look aan elk interieur en zeker wanneer dit een uitstraling van bijvoorbeeld echt hout heeft. Geen wonder dus dat u bij Trendy Decor in Emblem prachtige PVC vloeren vindt in een natuurgetrouwe houtlook. Er is zoveel keus in kleuren, patronen, afmetingen, daar komt u eigenlijk niet zomaar uit. In onze showroom nemen wij de tijd voor u om samen door de mogelijkheden te gaan. We hebben een oplossing voor elke vloer.

Tapijt of karpet voor elk interieur

Zoveel smaken, zoveel vloeren. En zoveel keuze is er dus ook bij Trendy Decor in Emblem! Een woonwinkel met een exclusieve collectie in tapijt en karpet van bekende merken als Louis de Poortere. Of u nu een zacht kleed zoekt voor jouw industriële woonkamer of een mooi tapijt voor een klassiek interieur, wij helpen u er graag aan. Met persoonlijk interieuradvies zodat u zeker weet dat het tapijt of karpet van uw keuze de perfecte match is met de rest van het interieur.

Persoonlijk interieuradvies, ook voor PVC vloeren, tapijt en karpet

Bij Trendy Decor vindt u meer bekende vloer- tapijt- en karpetmerken bij ons in de winkel, zoals onder andere Novilon, Quikstep, Balterio, COREtec® en het nieuwe CERAtouch®. Natuurlijk weten wij dat juist een zo groot aanbod overweldigend kan zijn. Daarom helpen wij altijd met een persoonlijk interieuradvies. Ook bieden wij een professionele meet- en plaatsservice. Zoekt u een tapijt of karpet voor uw interieur en wilt u alle zorgen uit handen geven? Kom dan langs in onze woonwinkel in Emblem.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor uw raam, wand en accessoires kunt u bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.