HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet u eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Trendy Decor ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat.”

‘Wist u dat u kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij u.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Verduisterende vouwgordijnen voor sfeer, warmte en privacy

Verduisterende vouwgordijnen doen veel voor uw interieur. Ze creëren warmte en sfeer, bieden privacy, weren de warmte en dempen het geluid. Bij Trendy Decor maken we deze ideale vorm van raambekleding voor u op maat, voor elk type raam. Spring eens binnen in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem. Dan tonen we u ons uitgebreide assortiment.

Voering met verduisterende stof

Sommige stoffen laten van zichzelf al geen licht door, zo dicht geweven zijn ze. Maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat u een stof mooi vindt die wat doorschijnend is. Geen nood, wij kunnen deze dan voor u voeren met een verduisterende stof. Natuurlijk is het wel belangrijk dat de voering past bij de stof van het vouwgordijn zelf. Met het oog op de reiniging moet de krimptolerantie bijvoorbeeld dezelfde zijn. Bij Trendy Decor weten we precies welke vouwgordijnen verduisterend zijn en wat de mogelijkheden zijn qua voering. We maken de gordijnen ook voor u op maat.

Veel kleuren: van rustig tot fel

De keuze aan stoffen en kleuren voor verduisterende vouwgordijnen is enorm. We hebben de bekende rustige basiskleuren, maar ook felle trendkleuren. En natuurlijk heel veel dessins. Zoekt u een vouwgordijn voor de slaapkamer of kinderkamer, of als basis voor de woonkamer? In onze ruime collectie vindt u altijd een stof die past in uw interieur. Onze interieurstylisten en kleuradviseurs helpen u graag de juiste keuze te maken!

Goede combinatie met transparante gordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen houdt u licht en warmte buiten. Maar wilt u overdag van het daglicht genieten, dan bieden ze geen privacy. Dan biedt een combinatie met mooie transparante gordijnen uitkomst, in een bijpassende of juist contrasterende tint. Dit geeft uw interieur extra sfeer, biedt privacy op elk moment van de dag en filtert het licht op aangename wijze. Bovendien verbetert de akoestiek in de ruimte, door de extra geluiddempende werking.

Verduisterende vouwgordijnen reinigen

De meeste vouwgordijnen kan u gewoon wassen in de wasmachine. Bekijk vooraf wel het wasvoorschrift voor de juiste werkwijze en de krimptolerantie. Hebt u vragen? Neem gerust contact op met Trendy Decor!

Verduisterende vouwgordijnen op maat

Wilt u verduisterende vouwgordijnen voor uw veranda, een erker of voor ramen met afwijkende afmetingen? Geen probleem, we maken deze raamdecoratie altijd op maat. Dat geldt ook voor de afwerking. Zo passen we de baleinen aan de kleur van de vouwgordijnen aan. En bij een doorlopend dessin plaatsen we het lint aan de achterzijde. Op die manier wordt het dessin niet onderbroken.

Onze adviseurs helpen u graag

Bij Trendy Decor vindt u verduisterende vouwgordijnen voor elk interieur. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem. Laat u verrassen door onze uitgebreide keuze, persoonlijke adviezen en professionele service. Ons team helpt u graag uw interieur nog meer sfeer en comfort te geven met mooie en functionele raamdecoratie!

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.