HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Gaat u voor een stoere, robuuste look? Kies dan voor de grotere plissé. Deze heeft een bredere plooidiepte en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Verduisterende plisségordijnen, ook voor lichtkoepels en dakramen

Verduisterende plisségordijnen maken uw slaapkamer eenvoudig donker wanneer u dat wilt. Bij Trendy Decor in Emblem bieden we u de keuze uit de prachtigste uitvoeringen. Bovendien zijn onze verduisterende plisségordijnen ook heel geschikt voor draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Wat voor ramen u ook hebt in uw slaapkamer, het is gedaan met ongewenste lichtinval!

Verduisterende plisségordijnen voor licht en privacy

Verduisterende plisségordijnen zijn niet alleen ideaal voor de slaapkamer of kinderkamer. Waarom zou u ze ook niet voor de woonkamer kiezen? Natuurlijk wilt u overdag niet al het licht buitensluiten. Door ze in het midden vast te zetten met het top-down bottom-up systeem, blokkeert u ongewenste inkijk, terwijl u toch geniet van het daglicht. Of combineer de verduisterende plisségordijnen met ragfijne transparante gordijnen. Die filteren het licht en zijn geluiddempend, terwijl ze uw interieur nog meer elan geven.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Trendy Decor een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Plooien voor elk raam

Wilt u een mooie slaapkamer op zolder maken? Verduisterende plisségordijnen zijn een ideale raamdecoratie voor dakramen. Dat komt doordat ze beschikbaar zijn in smalle plooien van 20 mm. Zo passen ze ook op de smalle glaslijsten van dit soort ramen. Wilt u de plissés juist voor grote ramen? Dan adviseren we u de robuustere uitvoering, met een plooi van 32 mm.

Ook in uw werk- of studeerwerkkamer

Uw werk- of studeerkamer totaal verduisteren, is natuurlijk wat overdreven. Maar door de verduisterende plisségordijnen halverwege het raam te fixeren, blokkeert u de lichtinval en inkijk in de ruimte gedeeltelijk. Zo hebt u geen last van licht in uw beeldscherm en geniet u van privacy. De combinatie met in-between gordijnen is ook mooi, voor een aangename filtering van het licht. Bij Trendy Decor geven we u graag advies over de beste combinatie voor u.

Licht en warmte reflecterende plisségordijnen

De coatinglaag van plisségordijnen is nog een extra voordeel. Deze laag weerkaatst het licht én de warmte. Dit voorkomt dat de temperatuur in een ruimte oploopt. Vindt u brandveiligheid belangrijk? Kies dan voor een vlamvertragend gordijn. Ons assortiment biedt u ook daarin volop keuze. Kom het eens bekijken in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem. We zijn goed bereikbaar en hebben een ruime parking voor de deur.

Stofwerend voor eenvoudig onderhoud

Onze plisségordijnen zijn stofwerend. Dat betekent dat u ze niet steeds hoeft te wassen!  Regelmatig even afvegen met een borstel, dat is alles wat u hoeft te doen. Wilt u ze eens wassen? Meestal kan dan, maar bekijk wel vooraf goed het wasvoorschrift. Hebt u een elektronisch bediend plisségordijn? Zorg dan dat het water niet bij de elektronica komt!

Verduisterende plisségordijnen op maat

Zou u graag verduisterende plisségordijnen in uw huis hebben? Laat u inspireren door Trendy Decor. In onze showroom met meer dan 1.000 m2 woondecoratie vindt u zeker wat u zoekt. Ons ervaren en deskundig team kan u alles over verduisterende plisségordijnen vertellen. Bijvoorbeeld uit welke soorten stoffen en structuren u allemaal kan kiezen. Maar ook hoe de bediening werkt, hoe we ze voor u op maat maken en hoe we de plissés zonder boren kunnen monteren. En niet te vergeten dat u zeven jaar garantie hebt. Kom snel bij ons langs!

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.