HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1483

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet u ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Trendy Decor in Emblem ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help u graag met een maatwerk advies.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Muze XL

Muze XL

Isola

Mindful

Madee

Moved

Isola

Verduisterende gordijnen, voor echt donkere kamers

Met verduisterende gordijnen krijgen zonlicht en daglicht geen kans om naar binnen te schijnen. Een extra laag verduisteringsstof achter het gordijn van uw keuze zorgt dat een kamer grotendeels of geheel verduisterd wordt. Met verduisterende gordijnen maakt u een kamer echt donker en dat is goed voor ieders nachtrust! Kom voor persoonlijk advies over deze gordijnen zeker eens langs bij Trendy Decor in Emblem. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Verschillende verduisteringsstoffen

Sommige gordijnstoffen zijn op zich al verduisterend. Daarnaast kunnen we vrijwel elke stof verduisterend maken voor u. In ons atelier gebruiken we hiervoor vier verschillende verduisteringsstoffen:

  • Plain ecru: een beschermende verduisteringsstof
  • Molton: een zeer verduisterende stof, absorbeert geluid en geeft uw gordijnen een dikke, rijke uitstraling
  • Dimout: een soepele stof die grotendeels verduistert
  • Blackout: een soepele stof die uw gordijnen geheel verduisterend maakt

Plooien in verduisterende gordijnen

Verduisteringsstof maakt uw gordijnen wat zwaarder. Toch kunnen we ze meestal wel in de gewenste plooi maken voor u. Dat gaat van een strakke enkele plooi tot de klassieke Tri-plooi of de trendy Wave-plooi die het gordijn strak geplooid en tegelijk golvend laat vallen. Bij Trendy Decor weten we precies wat er mogelijk is bij het verduisteren van de gordijnstof van uw keuze. Wilt u weten wat het beste past in uw interieur? Vertrouw gerust op de bijna 25 jaar ervaring in binnenhuisinrichting van Trendy Decor!

Donker, geluiddempend en isolerend

Verduisterende gordijnen hebben meer voordelen dan het donker maken van uw slaapkamers of kinderkamers. Ze dempen bijvoorbeeld ook het geluid in holle ruimtes. En als het warm is buiten, houden ze het binnen heerlijk koel. Op koude dagen zorgen ze dan weer dat u geen warmte verliest.

Welke verduisterende gordijnen passen in uw huis?

Hebt u thuis al vouwgordijnen of verticale lamellen voor de ramen hangen? Denk dan eens aan de combinatie met verduisterende gordijnen. Zo creëert u een warme sfeer en krijgt uw interieur een luxueuze uitstraling. Wilt u meer weten over verduisterende gordijnen en hoe ze in uw interieur passen? Kom dan zeker eens binnen bij Trendy Decor. We laten u met veel plezier onze vele gordijnstoffen, verduisteringsstoffen en de mogelijkheden voor gordijnplooien zien. Vindt u het lastig om te kiezen? Wij geven u graag persoonlijk advies. Overigens krijgt u zeven jaar garantie op uw verduisterende gordijnen, net zoals op al onze raamdecoratie

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloerkleden

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.