HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen voor elk interieur

Wist u dat de Iso Plissé® gordijnen, met hun befaamde honingraatstructuur, ook verkrijgbaar zijn in een verduisterende variant? Bij Trendy Decor hebben we ze in veel kleuren en in heel mooie stoffen, sommige met een lichte structuur. Kom eens langs in onze showroom in Emblem voor inspiratie. We hebben zeker een uitvoering naar uw smaak. De verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn bovendien geschikt voor de meest uiteenlopende ramen. Van heel grote tot heel kleine ramen, maar ook in veranda’s, dakramen, lichtkoepels en ramen met afwijkende vormen. Wilt u advies? Onze specialisten staan voor u klaar!

Beschikbaar in verschillende plooibreedtes

Ook de verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in de drie plooibreedtes 25, 32 en 64 mm. Met brede plooien in een groot raam, creëert u een stoere uitstraling. In een kleiner raam of een raam met een smalle glaslijst passen de smalle plooien beter. Dat geldt ook voor draai- en kiepramen. Wilt u de Iso Plissé® gordijnen plaatsen zonder gaten te boren? Laat ze gewoon monteren met het EasyClick-systeem.

Combineer Iso Plissé® gordijnen met in-between gordijnen

De verduisterende Iso Plissé® gordijnen hebben zelfs geen kleine gaatjes voor de koorden waarmee u de stof ophaalt. Die zijn aan de binnenzijde verwerkt. Daardoor zijn ze écht verduisterend. Is dat overdag te donker voor u? Combineer dit raamproduct dan met transparante gordijnen of in-betweens. Zo hebt u overdag geen directe inkijk en krijgt u mooi gefilterd licht binnen. Bovendien is uw interieur extra sfeervol.

Ook echt donker met lichtkoepel of dakraam

Slaapt u op de zolderkamer of in een kamer met een lichtkoepel? Dan kunnen vroeg ochtendlicht of warmte uw nachtrust verstoren. Verduisterende Iso Plissé® gordijnen werken isolerend en passen in elk type raam. Zo maken ze de ruimte echt donker. De bediening van de Iso Plissé® gordijnen vormt geen enkel probleem. Bij Trendy Decor bieden we u de keuze uit allerlei handige bedieningsvormen. Daarmee zet u de Iso Plissé® gordijnen altijd net zo open of dicht als u dat wilt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Trendy Decor een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Reiniging van verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn gemakkelijk schoon te houden. Doordat ze stofwerend zijn afgewerkt, hoeft u ze enkel zo nu en dan eens af te vegen met een borstel. Wilt u ze een keer wassen? Bij de meeste stoffen is dat mogelijk. Lees wel goed de instructies op het wasvoorschrift. Hebt u een elektrische uitvoering? Zorg dan dat het water niet bij de apparatuur komt.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat

Bij Trendy Decor maken we de verduisterende Iso Plissé® gordijnen op maat. We geven u persoonlijk interieuradvies en u kan alle kleuren en stoffen op uw gemak bekijken in onze showroom. We komen ook bij u thuis de ramen opmeten en monteren de verduisterende Iso Plissé® gordijnen voor u. Zo kan u zorgeloos genieten van deze fraaie raamdecoratie. Zeker omdat u maar liefst zeven jaar garantie hebt!

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.