HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met stoffen lamellen filtert u licht zoals u wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Stoffen lamellen voor elk interieur

Textiel heeft een warme uitstraling en maakt uw interieur extra sfeervol. Dat geldt ook voor stoffen verticale lamellen. Wilt u een stof in een rustige basiskleur? Of hebt u liever een trendy kleurtje? Bij Trendy Decor hebben we het allemaal. Kom snel eens langs in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem om te zien wat past in uw huis. Er is zeker iets bij naar uw smaak!

Warmtewerend en vlamvertragend

Sommige van onze lamelstoffen hebben een weerkaatsende coating. Daardoor houden ze licht en warmte buiten. Dat maakt deze raambekleding ideaal voor de zonkant van uw huis. En steekt u graag kaarsen aan? Dan adviseren we u voor een stof met een vlamvertragende coating te kiezen.

Stoffen lamellen, ook voor uw keuken of badkamer …

Misschien denkt u dat in vochtige ruimtes alleen verticale lamellen van aluminium of pvc passen.  Maar er zijn ook verticale lamellen met vocht- en schimmelwerende stoffen die perfect geschikt zijn voor uw badkamer of keuken. Ook daar kan u dus zonder problemen een warme uitstraling creëren.

… en werkruimtes

De stoffen van deze verticale lamellen variëren in dikte, weefsel en coating. Zo zorgen transparante lamellen voor een maximale lichtinval in uw woning. Andere stoffen laten dan weer minder licht door en zijn bijvoorbeeld geschikt voor uw werkplek thuis. U kan ongehinderd het beeldscherm lezen, terwijl u nog steeds natuurlijk daglicht hebt.

Transparante lamellen met houten jaloezieën?

Onze stoffen verticale lamellen laten zich ook heel goed combineren met andere raamdecoratie. Wat dacht u van transparante lamellen met houten jaloezieën? Deze bijzondere combinatie geeft uw interieur een warme sfeer en werkt verduisterend als dat nodig is.

Stoffen lamellen reinigen

Hoe u de stoffen lamellen reinigt, hangt af van het type stof. Voor sommige gebruikt u een zachte borstel, voor andere een vochtige doek. De stof is soms ook met de hand wasbaar. Haal dan de lamellen uit de rail en verwijder de onderketting en verzwaringsplaatjes. Na het wassen spoelt u ze af met lauw water en hangt u de lamellen nat terug met de verzwaringslat en onderketting. Sommige soorten stoffen lamellen zijn zelfs in de machine wasbaar. Kijk op het wasvoorschrift of vraag raad aan de specialisten van Trendy Decor.

Persoonlijk advies voor uw stoffen lamellen

Benieuwd of stoffen verticale lamellen ook voor uw interieur of werkplek een geschikte oplossing zijn? Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden en dessins. Ons ervaren en creatieve team geeft u graag persoonlijk interieuradvies!

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor uw vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.