HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Lichtdoorlatende plisségordijnen: daglicht zonder inkijk

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn geschikt voor allerlei ruimtes, van uw woonkamer en slaapkamer tot uw werkkamer of kantoor. Ze laten genoeg daglicht door, zonder dat u inkijk hebt. Met het mooie top-down bottom-up systeem plaatst u deze plissés bovendien precies op de hoogte die u wilt. Bijvoorbeeld op ooghoogte. Zo voorkomt u vervelende blikken, terwijl de ruimte heerlijk licht blijft.

Voldoende privacy, ook met lichtdoorlatende plissés

Is het buiten donker en binnen licht, dan schijnen lichtdoorlatende plisségordijnen waarschijnlijk meer door dan u lief is. Toch kan u gerust voor deze mooie raamdecoratie kiezen. Voor de nodige privacy ’s avonds, hangt u er gewoon mooie overgordijnen voor. Deze dempen meteen het geluid en zorgen zo voor een aangename akoestiek in huis. Ook isoleren ze de warmte. Dat scheelt weer op uw energienota!

Plooibreedtes

Lichtdoorlatende plisségordijnen zijn beschikbaar in plooibreedtes van 20 mm en 32 mm. Brede plooien geven een stoere toets bij grote ramen, terwijl de elegante smalle plooi mooi staat bij kleinere ramen of ramen met een smalle glaslijst. De smalle plooi wordt ook vaak gebruikt bij draaikiepramen en veranda’s, omdat het in die kozijnen past. Bij Trendy Decor in Emblem adviseren we u graag over de beste keuze voor uw ramen en interieur.

Licht in het beeldscherm?

Lichtinval in uw beeldscherm kan hinderlijk zijn. Lichtdoorlatende plisségordijnen houden de meeste lichtinval tegen en voorkomen ongewenste reflectie. Zelfs in werkkamers met ramen aan de zuidkant! En met de handige bediening stelt u ze precies zo in als u dat wilt. Dat kan met de hand, via een draaistang of bedieningsstok, of simpelweg met een druk op de knop.

Coating bij plisségordijn

Veel stoffen van deze plisségordijnen zijn voorzien van een extra coatinglaag. Zo is er een weerkaatsende coating die zowel licht als warmte weert. Ook bieden we veel keuze in vlamvertragende plissés.

Plisségordijnen schoonmaken

Natuurlijk hebt u weinig zin om uw plisségordijnen vaak te reinigen. Gelukkig zijn ze stofwerend. Enkel regelmatig even schoonvegen met een borstel is al voldoende. Wilt u ze toch eens wassen? Volg dan het wasvoorschrift en zorg dat het water niet bij de elektronica komt.

Zonder boren in het raamwerk

De lichtdoorlatende plisségordijnen zijn eenvoudig en zonder boren in uw kozijn te bevestigen. Dat gebeurt met het handige EasyClick-systeem. Dit is leverbaar in verschillende RAL-kleuren, kindveilig en uiteraard mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Trendy Decor een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Lichtdoorlatende plisségordijnen op maat

Wilt u ook lichtdoorlatende plisségordijnen? Spring eens binnen in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem. We adviseren u, meten uw ramen en installeren de gordijnen nadat we ze voor u op maat hebben gemaakt. Onze showroom is gemakkelijk bereikbaar en we hebben een ruime parking voor de deur.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.