HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

Lichtdoorlatende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet u gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoekt u een oplossing voor uw lichtinval en combinaties in uw interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Lichtdoorlatende paneelgordijnen voor licht én privacy

Met lichtdoorlatende paneelgordijnen hebt u het allemaal: de privacy van verduisterende gordijnen en de lichtdoorlatende eigenschappen van transparante gordijnen. Want deze raamdecoratie is dik genoeg om directe inkijk naar binnen te voorkomen, en nog dun genoeg om voldoende licht door te laten. Hebt u schuiframen of grote, hoge ramen? Dan zijn deze paneelgordijnen een goede oplossing voor u. Een hoogte tot wel 3.000 mm is mogelijk.

Allerlei kleuren, patronen en mogelijkheden

Bij Trendy Decor in Emblem bieden we u paneelgordijnen in allerlei varianten. In basiskleuren en trendy kleuren, met heel uiteenlopende patronen en met verschillende eigenschappen. Wilt u graag een paneelgordijn dat nog wel licht doorlaat, maar bent u ook gesteld op uw privacy? Dan zijn de lichtdoorlatende paneelgordijnen iets voor u.

Vlamvertragende en warmtewerende stoffen

Voor de lichtdoorlatende paneelgordijnen worden verschillende stoffen gebruikt. We hebben bijvoorbeeld gordijnen met een metaalachtige coating en een warmtewerende werking. Veel van de gordijnen zijn ook gemaakt van stoffen die voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Dat wil zeggen dat de stoffen minder snel vlam vatten.

Lichtdoorlatende paneelgordijnen reinigen

U kan lichtdoorlatende paneelgordijnen gemakkelijk schoonhouden. Zeker als ze zijn voorzien van een teflon coating die vuilafstotend werkt. Dan is schoonmaken vaak niet eens nodig. Heeft uw gordijn geen coating en zit er een vlek op? Probeer die dan te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga zeker niet hard wrijven of schrobben en gebruik geen schoonmaakmiddel. Krijgt u de vlek er niet uit? Neem contact op met Trendy Decor voor advies.

Combineer uw paneelgordijnen

Lichtdoorlatende paneelgordijn laten zich uitstekend combineren met andere raamdecoratie. Bijvoorbeeld met verduisterende rolgordijnen, zodat u de ruimte helemaal donker kan maken. Laat u inspireren en bekijk alle mogelijkheden met deze mooie raamdecoratie in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem. U bent er zo en kan uw wagen altijd kwijt op onze ruime parking. Onze professionele adviseurs staan voor u klaar.

Lichtdoorlatende paneelgordijnen op maat

We kunnen lichtdoorlatende paneelgordijnen op allerlei manieren afwerken, zodat ze perfect passen in uw interieur. Wat dacht u van een paneel met verschillende kleuren stof? Een combinatie van panelen in bijpassende kleuren? Of houten latjes dwars op de panelen als contrast in een urban interieur? Met zowel grote als kleine ramen in een ruimte, kiest u dan weer best één stof voor uw paneelgordijnen en rolgordijnen. Zo krijgt u een uniforme look die uw interieur mooi in balans brengt. Voor meer ideeën en een perfecte uitvoering daarvan, kan u terecht bij Trendy Decor. We geven u graag persoonlijk interieuradvies en maken de lichtdoorlatende paneelgordijnen voor u op maat.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloerkleden

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.