HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor u ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heeft u kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, dan hoeft u niet te boren of te schroeven.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen voor bijzondere ramen

Hebt u hele grote ramen? Of ramen met een ongewone vorm, zoals driehoeken, erkerramen, maar ook dakramen, lichtkoepels of schuine ramen? Denk dan eens aan lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, met hun bekende honingraatstructuur. Het is niet alleen een ideale raamdecoratie, maar bovenal een prachtig product dat uw interieur extra uitstraling geeft.

Drie plooibreedtes

Met drie verschillende plooibreedtes zijn de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen heel flexibel. Wilt u een stoere look voor een groot raam? Of zijn het juist kleine ramen met een smalle glaslijst waar u raambekleding voor zoekt? Bij Trendy Decor in Emblem hebben we het allemaal.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen in diverse kleuren en stoffen

De Iso Plissé® gordijnen passen in elk interieur: urban, rustiek of retro. U zoekt eenvoudigweg de kleur en stof uit die u het mooiste vindt. Komt u er niet uit? Bij Trendy Decor geven u met veel plezier persoonlijk interieuradvies! Wij hebben eigen interieurstylisten en kleuradviseurs om u te helpen bij uw keuze.

Mooi combineren met overgordijnen

Kent u de semi-transparante Iso Plissé® gordijnen al? Daarmee hebt u daglicht in uw interieur en kan u door de raambekleding heen toch iets van buiten zien. Om overdag ongehinderd naar buiten te kijken, bieden we het top-down-systeem. Daarmee zet u de Iso Plissé® gordijnen vast op de gewenste hoogte. Overdag biedt deze raambekleding u dus de nodige privacy. Maar is het ’s avonds buiten echt donker en binnen licht, dan schijnen Iso Plissé® gordijnen wat door. Dat lost u op door er mooie gevoerde gordijnen voor te schuiven. Dat geeft uw interieur ook nog eens een luxueuze uitstraling en zorgt voor een aangename akoestiek.

Iso Plissé® gordijnen in een dakraam of lichtkoepel

De Iso Plissé® zijn bij uitstek geschikt voor grote ramen, ramen met speciale vormen en hoge ramen zoals in een plafond of lichtkoepel. U hebt bij deze raamdecoratie dan ook de keuze uit diverse bedieningsvormen. Dat gaat van handbediend, bijvoorbeeld met een bedieningsstok, tot elektrisch. De koorden die de stof ophalen en neerlaten, zijn onzichtbaar weggewerkt tussen de stoflagen. Dat geeft de Iso Plissé® gordijnen een mooie en strakke uitstraling.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Trendy Decor een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Iso Plissé® gordijnen: zuinig, veilig en eenvoudig in onderhoud

De lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® gordijnen besparen u tot wel 25% energie. Bovendien zijn ze vlamvertragend én stofwerend. U reinigt ze eenvoudig met een borstel. De meeste stoffen kunnen zelfs gewassen worden. Zorg wel dat u het wasvoorschrift nauwkeurig volgt. Bij de elektrische variant moet u natuurlijk opletten met water.

Handig voor elk beeldscherm

Lichtinval in een beeldscherm is hinderlijk, zowel in uw woonkamer als op uw werkplek. De lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen filteren het licht en voorkomen ongewenste lichtreflectie op uw scherm. U kan ongestoord televisie of op de computer werken.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen op maat

Trendy Decor in Emblem is het juiste adres voor uw lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen. Breng een bezoek aan onze showroom aan de Oostmalsesteenweg. U kunt er de gehele collectie bekijken en krijgt persoonlijk advies voor uw interieur. We meten uw ramen ook nauwkeurig op en maken de Iso Plissé® gordijnen perfect op maat voor u. Bovendien geniet u van zeven jaar garantie.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.