HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Rolhorren

52

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen. Strak en gemakkelijk.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Rolhor, dé hor voor uw slaapkamer of zolder

Met een rolhor sluit u een raam snel af voor insecten en pollen. Ideaal voor de slaapkamer dus. U doet de hor ook zo weer open, bijvoorbeeld om het dekbed te luchten. Voor een dakraam is de rolhor eveneens de perfecte hor. Zelfs bij grote ramen kan u de rolhor met de hand bedienen. Voor hoge ramen leveren we er een trekstang of trekkoord bij. Of ga voor het gemak van een elektrisch bedienbare rolhor! We laten u bij Trendy Decor graag zien hoe het werkt.

Rolhor voor de slaapkamer …

Met een rolhor sluit u een raam hermetisch af, terwijl er nog voldoende ventilatie is. U kan dus ‘s avonds gerust in de slaapkamer het licht aandoen of ‘s ochtends de kamer goed verluchten. Lastige insecten en pollen blijven buiten. Wilt u in de ochtend even het dekbed buiten hangen? Dan rolt u de hor simpelweg omhoog.

… of de dakramen op zolder

Een rolhor wordt tegen het kozijn rondom de raamopening geplaatst. Dat maakt deze hor heel geschikt voor dakramen. Met rolhorren kan u gerust de ramen openzetten als het ’s zomers warm is. Insecten komen niet binnen, ook al laat u ’s avonds het licht aan. Dat is goed voor uw nachtrust als u op zolder slaapt. Kiest u voor anti-pollengaas, dan blijven ook de pollen buiten.

Vliegengaas voor uw rolhor naar keuze

Bij Trendy Decor hebt u de keuze uit verschillende soorten vliegengaas, bijvoorbeeld pollenwerend gaas (tegen hooikoorts) of extra transparant gaas. Wij helpen u graag het juiste vliegengaas te kiezen. Benieuwd hoe dat eruitziet en wat de mogelijkheden voor uw huis zijn? U bent welkom in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg in Emblem. We zijn goed bereikbaar en hebben een ruime parking voor de deur. Onze specialisten staan voor u klaar!

 

Uw interieur, onze passie

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Trendy Decor