HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Raamhorren

32

combinaties

Raamhorren zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Weet u niet welk hor er mogelijk is en wilt u graag een offerte op maat? We komen gratis bij u thuis opmeten.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Houd insecten en pollen buiten met een vliegenraam

Leest u graag ’s avonds in bed met het raam open? Dan hebt u al snel muggen of andere insecten binnen. Ook pollen kunnen uw nachtrust verstoren. Bijvoorbeeld als u overdag uw slaapkamerraam open had tijdens het grasmaaien. Met vliegenramen of raamhorren houdt u insecten en pollen buiten. Bij Trendy Decor in Emblem maken we ze op maat van elk raam, in elke ruimte van uw huis.

Ideale hor voor uw draaikiepraam

Een vast vliegenraam is dé oplossing voor een draaikiepraam dat naar binnen toe open draait. Aluminium, kunststof of houten ramen, een vaste hor kan overal op. Door de ingenieuze afwerking is boren niet nodig, uw kozijn blijft dus onbeschadigd. Een speciale afdichting zorgt dat de raamhor volledig aansluit.

Voordelen van de raamhor

Raamhorren sluiten heel soepel en zijn ook geschikt voor extra grote ramen. Natuurlijk wilt u dat een raamhor niet te veel opvalt in uw interieur. Daarom is er veel aandacht besteed aan het design. Het kader is van aluminium en beschikbaar in vijf profielkleuren. We bieden u ook keuze in het soort en de kleur van het horrengaas. En niet te vergeten twee jaar garantie op uw horren!

Vaste hor of rolhor?

Naast vaste vliegenramen kan u bij Trendy Decor ook terecht voor rolhorren of inzethorren. We geven u persoonlijk advies over de juiste horren voor uw ramen. Dat verschilt per type raam, maar hangt ook af van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld de hor er regelmatig uit halen? Om te zorgen dat uw horren perfect passen, komen we altijd eerst bij u thuis de ramen opmeten. Kom eens langs in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg. We laten u graag alle mogelijkheden zien!

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor vloeren kunt u bij ons slagen.

Vloerkleden

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.