HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Nieuw! Toppoint outdoor screens

mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Iso Reflex® lamellen

Versus® gordijnen

EasyClick

Gordijnen

Vouwgordijnen

Elektrische raamdecoratie

Rolgordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Jaloezieën

Horren

Lamellen

Plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Trendy Decor ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Onze showroom

Solution

Blue Leaf

Jardin en Solution

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Raamdecoratie

Lichtinval en privacy zijn heel belangrijk in uw woning, maar de eisen die u daaraan stelt verschillen per ruimte. Voor een woon- of slaapkamer zijn ze bijvoorbeeld weer helemaal anders dan voor een werkkamer. Met raambekleding bepaalt u de juiste sfeer, het gewenste licht en de privacy in elke ruimte. Volledig naar uw wensen.

Lichtinval met raamdecoratie

In uw woonkamer hebt u graag wat meer licht, terwijl u het in uw slaapkamer liever zo donker mogelijk maakt voor een goede nachtrust. Kies daarom de beste raambekleding per ruimte en creëer zelf de juiste lichtinval. Bij Trendy Decor hebt u de keuze uit heel veel soorten raamdecoratie. Dat gaat van rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen tot Duette®Shades, vouwgordijnen, gordijnen, lamellen en paneelgordijnen. Topkwaliteit van Toppoint, allemaal met 7 jaar garantie!

Privacy naar wens

Ook uw nood aan privacy verschilt per ruimte. Overdag in de woonkamer is het aangenaam om naar buiten te kijken en te genieten van veel lichtinval. Maar ’s avonds is dat helemaal anders. Dan wilt u geen inkijk en hebt u juist behoefte aan privacy. Met de juiste raamdecoratie creëert u de gewenste privacy wanneer en hoe u dat wilt.

Verschillende soorten raambekleding combineren

In één ruimte twee verschillende soorten raambekleding combineren biedt allerlei voordelen. Denk aan een betere geluiddemping, voor een aangename akoestiek. Of aan een betere isolatie, voor een lagere energienota of juist een heerlijk koele kamer. Door transparante én verduisterende raambekleding te kiezen, regelt u ook nog eens de lichtinval en privacy. Precies zoals u dat wilt, op ieder moment.

Raambekleding op maat

Door uw raambekleding op maat te laten maken, geeft u uw interieur een extra luxueuze uitstraling. Hoe mooi is het bijvoorbeeld om uw gordijnen of Duette®Shades exact te laten aansluiten op uw ramen? Bij Trendy Decor adviseren we u over de beste raamdecoratie voor uw interieur, zodat u de sfeer krijgt die u voor ogen hebt. Onze vakmensen nemen bij u thuis de maat op en zorgen ervoor dat uw raambekleding volledig naar uw wensen wordt samengesteld en afgewerkt. Kom eens langs in onze showroom in Emblem, aan de Oostmalsesteenweg. Ons team van kleuradviseurs, interieurstylisten, creatievelingen, inmeters en plaatsers zijn u graag van dienst!

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijn

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.