HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC vloeren

PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Advies bij u thuis


Een PVC vloer koopt u niet online, die moet u gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Eindelijk een keus kunnen maken. Een mooie PVC in heringbone is het geworden. Trendy Decor regelde het leggen van de vloer ook perfect”.

‘Een vloer vervangt u niet zomaar, daar heeft u goed advies bij nodig en iemand die u ontzorgt.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor uw raamdecoratie en accessoires kunt u bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij Trendy Decor

PVC vloeren: sterke, onderhoudsvrije vloeren – in Emblem

PVC vloeren zijn bijzondere vloeren. Zo zijn ze sterk, hebben ze heel veel voordelen en zijn ze in vrijwel elk denkbare variant leverbaar. Van betonlook en tegels tot een houtlook die niet van echt te onderscheiden is. Kom naar Trendy Decor in Emblem en bekijk het grote aanbod en zie de veelzijdigheid van pvc vloeren.

De voordelen van een pvc vloer

Vraag u zich af wat de voordelen zijn van een pvc vloer? Dan vertellen wij u dat graag! Allereerst zijn deze vloeren bijzonder sterk waardoor ze lang mooi blijven. Ook zijn ze onderhoudsarm en geleiden warmte heel goed. Ze zijn dan ook heel geschikt voor vloeren waarin vloerverwarming of vloerkoeling ligt. Ook zijn pvc vloeren milieuvriendelijk en dragen ze bij aan een gezond binnenklimaat. Bovendien zijn ze waterbestendig, u kunt deze vloeren dus gerust in de badkamer of keuken plaatsen. En pvc vloeren zien er zeer natuurgetrouw uit, hout, steen of beton.

Net als een houten, betonnen of tegelvloer

Heeft een houten vloer eigenlijk uw voorkeur? Dan is een pvc vloer in houtlook de oplossing. Daarmee heeft u minder onderhoud, meer demping en een prima geleiding van warmte of koeling in de vloer. De pvc planken in houtlook zien eruit alsof het een echte houten vloer is dankzij de voelbare houtnerven en duidelijk zichtbare houtstructuren. Hetzelfde geldt voor pvc in een betonnen look of steenlook. Ook die zijn niet van echt te onderscheiden! Moduleo heeft een groot assortiment. Kijk hier voor meer inspiratie.

Jarenlang genieten van uw mooie vloer

Een pvc vloer heeft een matte, harde coating (PU). Hierdoor is de vloer beschermd tegen krassen en butsen waardoor die heel lang mooi blijft. Ook geeft deze coating de vloer een zachte glans. U hoeft de pvc vloer dus niet zo intensief te onderhouden als bijvoorbeeld een houten vloer. Regelmatig stofzuigen en dweilen is genoeg om jarenlang van uw mooie vloer te kunnen genieten!

Ook projectmatig de perfecte vloer

Omdat pvc vloeren zo sterk zijn, zijn het ook ideale vloeren voor projecten. Of dat nu in een zorginstelling, school of winkel is of in een kantoor, showroom of een ander bedrijf. Waar de intensiteit van het gebruik toeneemt, neemt doorgaans de levensduur van een vloer af. Maar pvc vloeren zijn veel sterker dan andere vloeren terwijl ze toch ook comfortabel zijn door onder meer de geluiddempende werking. Wie dus een goede vloer zoekt die een tijd mee kan gaan bij projectmatig gebruik, die laten wij graag met de uitstekende opties van de pvc vloeren kennismaken!

Kies uw pvc vloer bij Trendy Decor in Emblem

Wilt u meer weten over pvc vloeren? Of die unieke natuurgetrouwe look wel eens zelf komen beoordelen? Dan bent u meer dan welkom in onze woonwinkel! Een vakkundig team staat voor u klaar met persoonlijk advies en stylingstips.

 

Advies nodig? Kom gerust langs >

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.