HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren, het gemak.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Pvc lamellen, gemakkelijk en praktisch

Gemak en functionaliteit: dat zijn de troeven van verticale lamellen van pvc. En dankzij de vele beschikbare kleuren en dessins zijn deze lamellen ook altijd aan te passen aan de stijl van uw interieur. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en het aanbod van pvc lamellen? Bij Trendy Decor in Emblem vertellen we u er alles over. Kom eens langs in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg 106/14 of maak een afspraak.

Lichtinval en privacy in een handomdraai

Met verticale lamellen regelt u de lichtinval en privacy volledig naar uw wensen. Wilt u veel licht en ongehinderd naar buiten kijken? Zet de lamellen dan in de open stand. Vindt u het licht storend en hebt u graag meer privacy? Kantel ze gewoon wat schuiner. Voor optimale privacy ’s avonds doet u ze helemaal toe. Dan schijnt er geen licht naar binnen of naar buiten.

Ook transparantie mogelijk

Wist u dat het mogelijk is pvc lamellen net zo transparant te maken als u dat wilt? Door de lamellen te perforeren met kleine gaatjes, ontstaat precies zoveel lichtinval als gewenst is. Bij Trendy Decor tonen we u graag ons ruime aanbod aan pvc lamellen.

Onderhoudsvriendelijke lamellen

Pvc lamellen bieden u groot schoonmaakgemak. U klikt ze uit de rail, legt ze op een vlakke ondergrond en maakt ze schoon met een zachte, vochtige doek en een zeepoplossing. Zijn ze helemaal zeepvrij en droog, dan hangt u ze moeiteloos terug.

Vochtbestendig

Nog een voordeel van pvc lamellen is dat ze tegen vocht kunnen. Ze zijn dus ook geschikt voor vochtige ruimtes als uw badkamer of keuken. Voor roest hoeft u niet bang te zijn. En omdat er geen stof bij gebruikt wordt, is er ook geen kans op schimmelvorming.

Lamellen combineren met gordijnen

Verticale pvc lamellen hebben een vrij strakke uitstraling. Daarmee passen ze heel goed in verschillende interieurs. Om er een zachte toets aan toe te voegen, kan u de lamellen ook combineren met gordijnen. Denk bijvoorbeeld aan transparante gordijnen of in-betweens. Deze gordijnen filteren het licht op een natuurlijke wijze, belemmeren inkijk en dempen geluid. Een prettige bijkomstigheid van deze mooie combinatie in raamdecoratie.

Pvc lamellen op maat

Pvc lamellen kunnen in verschillende lamelbreedtes gemaakt worden, voor ramen tot 6 meter breed. Voor meer informatie en een indruk van de vele kleuren en dessins bent u van harte welkom bij Trendy Decor. We geven u deskundig advies en meten de ramen bij u thuis op. Nadat de lamellen op maat gemaakt zijn, hangen we ze netjes bij u op.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloeren accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.