HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Plisségordijnen

Plisségordijnen

182

kleuren

Plisségordijnen zijn mooi te combineren met gordijnen.

Advies bij u thuis


Plisségordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'Stoffen moet u voelen en de lichtdoorlatendheid ziet u pas echt goed in real life.'

Transparante plisségordijnen

Lichtdoorlatende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

Klantervaring

“Bij Trendy Decor ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Niet alleen kunt u kiezen uit kleuren en transparantie maar ook uit 20 mm of 32 mm plooi.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Plisségordijnen, mooi voor elk raam

Houdt u van elegante raamdecoratie? Dan zijn plisségordijnen mogelijk dé raamdecoratie voor u. Ze zijn geschikt voor vrijwel elk type raam. Dat komt door de smalle (32 mm) en zeer smalle (20 mm) plooibreedtes. Daarmee passen ze niet alleen in ramen met smalle kozijnen, maar ook in draaikiepramen, dakramen en lichtkoepels. Bij Trendy Decor in Emblem geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van plisségordijnen bij u thuis.

Transparant, lichtdoorlatend en verduisterend

Van transparant en lichtdoorlatend tot verduisterend, de plissés zijn verkrijgbaar in talloze stoffen en structuren en in heel veel kleuren. Speciale coatings maken ze licht- en warmtewerend of vuilafstotend.

Ook voor dakramen, kiepramen en lichtkoepels

Voor ramen met afwijkende maten is het soms lastig passende raamdecoratie te vinden. Met plisségordijnen hebt u geen problemen. Door het gebruik van zijgeleiding passen ze op allerlei lastige ramen. Denk aan draaikiepramen, tuimelramen, lichtkoepels, maar ook dakramen. Slaapt u op zolder? Dan zorgen verduisterende plissés dat u niet door het ochtendlicht wordt gewekt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Trendy Decor een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieurspecialist informeert u hier graag over.

Bediening plisségordijn: ook elektrisch

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw plisségordijnen te bedienen. Om ook bij hoge ramen of dakramen uw plissés in de gewenste stand te zetten, hebt u bijvoorbeeld de keuze uit de gewone koord- of kettingbediening, een draaistang of een bedieningsstok. Liever elektronische bediening? Ook dat kan. In onze showroom aan de Oostmalsesteenweg laten we u graag zien hoe dit werkt.

Plissés met overgordijnen

Bij plisségordijnen hoeft u niet meteen te kiezen voor de verduisterende variant. Door transparante plissés te combineren met gevoerde overgordijnen maakt u uw interieur extra sfeervol en creëert u privacy. Bovendien houdt u de warmte buiten en dempt u meteen het geluid. Overdag filteren plisségordijnen het licht. U kan ze dan op elke gewenste stand zetten. Plissés in het midden van het raam verminderen bijvoorbeeld directe inkijk.

Interieuradvies bij plisségordijnen

Zijn plisségordijnen ook mooi in uw interieur? Het team van Trendy Decor informeert en adviseert u met alle plezier. Spring eens binnen in onze showroom van meer dan 1.000 m2 in Emblem om onze uitgebreide collectie stoffen te bekijken. Wij meten ook de ramen bij u thuis en zorgen voor een perfecte plaatsing van uw plisségordijnen. En wist u dat we u 7 jaar garantie bieden op raamdecoratie zoals plisségordijnen?

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloeren hebben wij ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor afspraak.