HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Advies bij u thuis


Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Trendy Decor aan.”

‘Kiest u voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer u graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Paneelgordijnen, praktisch in elk interieur

Paneelgordijnen of ‘Japanse panelen’ zijn zeer stijlvol en bieden veel mogelijkheden. Behalve als raambekleding kan u ze ook als scheidingswand of gewoon voor decoratie gebruiken. Ook voor schuiframen en hele grote ramen zijn paneelgordijnen een praktische en mooie oplossing. Ze zijn beschikbaar in veel uitvoeringen en geschikt voor elk interieur.

Licht en privacy

Met paneelgordijnen is het mogelijk met de lichtinval in een kamer te spelen. U kan elk paneel apart bedienen en op verschillende posities neerzetten. Ook de privacy in een ruimte regelt u op dezelfde manier. Precies zoals u dat wenst.

Paneelgordijn als scheidingswand

Een grote ruimte is soms heel onpraktisch. Dan is een ‘roomdivider’ op zijn plaats. Door een paneelgordijn als scheidingswand te gebruiken, verdeelt u de ruimte eenvoudig in twee kleinere ruimtes. Elk paneel is apart te verschuiven en laat zich dus op elke gewenste plaats neerzetten. Dat biedt u veel flexibiliteit, of het nu thuis is of op kantoor.

Gecombineerd combinatie met schuiframen

Een groot schuifraam of grote schuifdeur is natuurlijk prachtig. Maar te veel licht en inkijk zijn minder ideaal. Dan bieden paneelgordijnen uitkomst. Zet u het schuifraam open, dan schuift u de panelen zo ver opzij dat de doorgang vrij blijft. De rest van de ramen blijft bedekt, bijvoorbeeld om fel zonlicht te weren of voor privacy te zorgen. Houdt u vliegende insecten liever buiten? Combineer de paneelgordijnen voor uw schuifraam dan meteen met een vliegendeur.

Voor grote, hoge ramen

Paneelgordijnen zijn ook een goede oplossing voor grote, hoge ramen. De panelen zijn namelijk leverbaar tot 3.000 mm hoog en 1.300 mm breed. Ze laten zich zowel met de hand als met een koord bedienen. En dat gaat ook nog volkomen geruisloos.

Eén paneel met verschillende stoffen

Aantrekkelijk is dat u verschillende kleuren en stofsoorten in één paneel kan combineren. Dat maakt het mogelijk de panelen volledig af te stemmen op uw interieurstijl. U hebt daarbij de keuze uit verschillende kleurenpaletten. Binnen een paneel kan u ook variëren met transparantie. Bijvoorbeeld door onderin een verduisterende stof te gebruiken en bovenin een transparante stof.

Maatwerk in paneelgordijnen

Nadat u hebt bepaald welke uitvoering het beste past bij uw smaak en interieur, zorgen wij dat de paneelgordijnen voor u op maat worden gemaakt. Bij Trendy Decor in Emblem weten we alles van raamdecoratie. We inspireren u graag door u voorbeelden van paneelgordijnen te tonen en geven u persoonlijk advies. Hebt u een keuze gemaakt? Dan komen we bij u thuis of op kantoor om de maten te nemen. Ook de installatie verzorgen we tot in de puntjes. Zo hebt u nog heel lang plezier van uw paneelgordijnen.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.