HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Verduisterende paneelgordijnen voor de slaapkamer of kinderkamer

Wilt u in uw eigen slaapkamer of die van de kinderen ook paneelgordijnen, net als in de rest van uw huis? Kies dan voor verduisterende paneelgordijnen. Naast de voordelen van ‘gewone’ paneelgordijnen, bieden ze u de mogelijkheid om een ruimte helemaal donker te maken. Dat komt de nachtrust van de hele familie ten goede. Verduisterende paneelgordijnen zijn ook ideaal voor hoge ramen of een schuifraam in de slaapkamer.

In veel kleuren en diverse dessins

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar verduisterende paneelgordijnen hoeven niet donker te zijn. Bij Trendy Decor hebben we ze in elke gewenste kleur en in diverse dessins. Hebt u liever een rustige tint voor in de slaapkamer? Of zoekt u een vrolijk kleurtje voor de kinderkamer? Alles kan! Kom de mogelijkheden eens bekijken in onze showroom aan de Oostmalsesteenweg  in Emblem.

Koele slaapkamer met warmtewerende paneelgordijnen

Bij Trendy Decor hebben we ook verduisterende paneelgordijnen met een metaalachtige coating. Ze weerkaatsen niet alleen het licht, maar ook de warmte. Zo houden ze uw slaapkamer aangenaam koel. Bovendien zijn veel van onze paneelgordijnen ook vlamvertragend. Doet u graag kaarsen aan of hebt u misschien zelfs een open haard in de slaapkamer? Dan is deze optie wel zo veilig!

Eenvoudig schoonhouden

De gordijnen in uw slaapkamers worden niet snel vuil. Wordt het toch eens tijd ze te reinigen? Met verduisterende paneelgordijnen is dat erg eenvoudig. Zeker als ze een teflon coating hebben die vuilafstotend werkt. Dan is schoonmaken vaak zelfs onnodig. Zonder zo’n coating hebt u natuurlijk meer kans op een vlek. Die verwijdert u best met een borstel of droge doek. Ga vooral nooit hard wrijven of schrobben en gebruik ook nooit een schoonmaakmiddel. Gaat de vlek er niet uit? Vraag dan raad aan de specialisten van Trendy Decor. We helpen u graag!

Meer sfeer in uw slaapkamer

Een verduisterend paneelgordijn in uw slaapkamer is niet alleen mooi, maar biedt u ook privacy en bescherming tegen ongewenste lichtinval. Wilt u meer sfeer? Combineer deze raamdecoratie dan bijvoorbeeld met transparante gordijnen. Schuift u overdag de panelen opzij, dan zorgen de transparante gordijnen voor een zachte filtering van het licht, terwijl ze directe inkijk voorkomen.

Persoonlijk advies bij Trendy Decor

Laat uw verduisterende paneelgordijnen op maat maken in de stof en kleursamenstelling die u wilt. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichte tint boven en een donkere tint onder als blikvanger in uw interieur? Of een strook in een bijpassend dessin over de breedte van alle panelen? Bij Trendy Decor hebben we verduisterende gordijnstoffen in allerlei tinten, zodat u elke kamer kan afwerken met paneelgordijnen naar uw keuze. Hebt u nood aan persoonlijk advies? Wij helpen u de juiste paneelgordijnen te kiezen voor uw interieur. Vanzelfsprekend helpen we ook met het opmeten en installeren van de paneelgordijnen.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloerkleden hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.