HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Advies bij u thuis


Lamellen verkopen wij niet online, die wilt u eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Lamellen, praktisch en tijdloos

Hebt u grote raampartijen? Dan zijn verticale lamellen een aantrekkelijke optie. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten. De lichtinval en privacy laten zich eenvoudig regelen. En ze zijn goed te combineren met andere raamdecoratie. Verticale lamellen zijn niet alleen praktisch en tijdloos, maar ook beschikbaar in diverse kleuren, structuren en varianten. Hebt u liever aluminium, pvc of stof? Alles kan. Kom het complete aanbod eens bekijken in onze showroom. U vindt Trendy Decor aan de Oostmalsesteenweg in Emblem.

Iso Reflex®, aluminium, pvc en stoffen lamellen

Welke variant verticale lamellen u kiest, hangt natuurlijk af van uw wensen en uw interieur. Vindt u lamellen van aluminium mooi? Gaat u voor Iso Reflex®? Of geeft u de voorkeur aan pvc of stof? Ook de ruimte waar de verticale lamellen komen te hangen, kan uw keuze bepalen. Wat uw voorkeuren ook zijn, de lamellen zijn altijd gemakkelijk op maat te maken. Bij Trendy Decor tonen we u graag alle mogelijkheden.

Lamellen in diverse breedtes

Net als bij jaloezieën zijn ook verticale lamellen in verschillende lamelbreedtes beschikbaar. Uw smaak en interieur zijn bepalend bij het kiezen van de lamelbreedte. Wilt u bijvoorbeeld een stoere look of zoekt u raamdecoratie voor een groot raam? Kijk dan eens naar de brede versies. Houdt u meer van een verfijnde uitstraling of wilt u kleinere ramen bedekken? In dat geval kiest u beter voor de smallere versies.

Licht en privacy snel en simpel geregeld

Met verticale lamellen bepaalt u perfect hoeveel licht er in een ruimte binnenkomt. U stelt ze gewoon precies in de gewenste stand. Uw privacy houdt u met hetzelfde gemak in de hand. Wilt u overdag meer licht en toch nog privacy? Combineer de verticale lamellen dan met transparante gordijnen. Zo creëert u meer sfeer in de ruimte en zorgt u meteen voor een geluiddempend effect.

Voor schuiframen …

Lamellen zijn ook een ideale raamdecoratie voor schuiframen, doordat de afmetingen zich lenen voor grote raamoppervlaktes. Bovendien kan u een deel van de lamellen opzijschuiven als u de schuifdeur openzet. Op die manier houdt u de doorgang vrij, terwijl de lamellen in gewenste stand blijven staan.

… en grote ramen of schuine ramen

Hebt u ramen met afwijkende afmetingen, zoals hele grote, hoge ramen of schuine ‘trapezeramen’? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van verticale lamellen. Ze kunnen vaker in grotere afmetingen geproduceerd worden dan andere raamdecoratie. En ze zijn geschikt voor raampartijen met een schuine zijde. Bij Trendy Decor kunnen we u vertellen wat er allemaal mogelijk is.

Advies over verticale lamellen, bij u in de buurt

Wilt u meer weten over raamdecoratie of bent u op zoek naar inspiratie? Kom gerust eens binnen bij Trendy Decor in Emblem. In onze showroom van meer dan 1.000 m2 kan u kennismaken met onze uitgebreide collectie. We bieden u informatie, persoonlijk advies en een uitstekende service. Besluit u de raamdecoratie bij ons aan te schaffen? Wij meten de ramen bij u thuis op, maken de lamellen op maat en hangen ze keurig op. U kunt vertrouwen op ons vakwerk.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.