HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Inzet vliegenraam

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Trendy Decor in Emblem. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met een op maat gemaakt hor houdt u de vliegende insecten wel buiten!’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Vliegenraam: ideaal tegen insecten en pollen

In de zomer zet u graag de tuindeuren en ramen open om te genieten van de frisse lucht. Maar de pollen en insecten die uw huis binnenkomen zijn minder aangenaam. Met vliegenramen of horren houdt u ze moeiteloos buiten. Een inzethor is helemaal ideaal. U plaatst en verwijdert de hor op elk gewenst moment met een simpele beweging. Bij Trendy Decor tonen we u graag hoe eenvoudig en effectief een inzethor is.

Voor houten en kunststof ramen

Vliegenramen passen op elk raamkozijn, van hout of van kunststof. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te monteren. Boren en schroeven is niet nodig. Door de unieke montagemethode is het plaatsen en verwijderen in een handomdraai gebeurd. En uw raamwerk raakt niet beschadigd.

Precieze afwerking

De afwerking van inzethorren is heel belangrijk. Ze mogen niet kromtrekken, hoe groot ze ook zijn. En natuurlijk mogen ze niet klapperen als het heel hard waait. Onze vliegenramen gaan jaren mee. Dat komt doordat alle onderdelen uitgevoerd zijn in slijtvaste materialen. U hebt zelfs 2 jaar garantie op al onze Toppoint horren.

Vliegenraam met horrengaas naar keuze

Wat voor raam u ook hebt, wij maken een vliegenraam dat aan al uw wensen voldoet en perfect afsluit. U kiest ook zelf het soort horrengaas. Met ons speciale pollenwerende gaas houdt u ruim 90% van de pollen buiten. Een hele opluchting als u last van hooikoorts hebt. Ook is er speciaal huisdierengaas en extra transparant gaas, TTA van Transpatec.

Uw vliegenraam op maat

Onze horren zijn altijd maatwerk. U kan dus zelf het ideale vliegenraam samenstellen voor bij u thuis. Naast de juiste afmeting en het type gaas kan u kiezen uit verschillende profielkleuren en modellen. Als specialist in vliegenramen helpt Trendy Decor u graag de juiste keuzes te maken. We geven advies, meten alles op en maken de vliegenramen op maat voor u.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in vloeren hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Trendy Decor