HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van uw inrichting geef ik u het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wilt u zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Een aanrader. Mooie stoffen, kwaliteit en prijs dus super, en niet te vergeten, een meer dan vriendelijke afwerking van de bestelling en naservice navenant. Ik raad iedereen Trendy Decor aan.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat u zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

Florie

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

In-between gordijnen: voor een mooie lichtinval én privacy

In-between gordijnen zijn prachtige, lichte gordijnen. Het bijzondere ervan is dat u wel naar buiten kan kijken, maar niemand naar binnen. Bovendien zorgt de zachte stof voor een mooie filtering van het daglicht. Zo geniet u zowel van een aangename lichtinval als van uw privacy.

Vitrage of glasgordijnen

Glasgordijnen of vitrage, er zijn verschillende namen voor in-between gordijnen. Maar hoe we ze ook noemen, ze creëren een prachtig diffuus licht. Zo geven ze sfeer aan elke ruimte van uw huis.

Voor elk interieur

Bij Trendy Decor hebben we in-between gordijnen in heel veel verschillende soorten. Neem de uni-varianten. We bieden ze in mooie basiskleuren, maar ook in actuele trendkleuren. Er zijn glanzende stoffen of grovere weefsels. En ook in dessins bieden we veel keuze, van gedrukt tot geweven. Kortom, bij ons vindt u altijd een in-between gordijn dat past in uw interieur.

Stoffen van hoge kwaliteit

Ook in materialen bieden we veel keuze voor uw in-between gordijnen. Denk aan gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens of stoffen gemaakt van synthetische garens in combinatie met linnen, katoen en/of wol. Elke stof heeft een eigen karakter en unieke eigenschappen. Uiteraard zijn alle stoffen door en door getest, u bent verzekerd van kwaliteit.

Gordijnen voor overdag en ‘s avonds

Een in-between gordijn geeft u overdag de nodige privacy, terwijl u ook van het daglicht profiteert. Dat is praktisch in huis en op kantoor. Voor privacy ’s avonds is de combinatie met bijvoorbeeld overgordijnen, jaloezieën of rolgordijnen mogelijk. Bent u op zoek naar een gordijn dat zowel semi-transparant is als de kamer kan verduisteren? Dan is het Versus gordijn van Toppoint wellicht een goede optie. De ideale oplossing voor u is afhankelijk van uw smaak en eisen aan de raambekleding. Benieuwd naar onze collectie in-between gordijnen? Spring eens binnen in onze showroom in Emblem!

Advies en inspiratie voor in-between gordijnen

Bij Trendy Decor geven we u graag persoonlijk advies. We helpen u niet alleen met het kiezen van de mooiste stoffen en de beste combinaties. We komen ook de ramen bij u thuis opmeten, om de in-between gordijnen voor u op maat te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of laat u inspireren in onze winkel. Onze showroom aan de Oostmalsesteenweg is goed bereikbaar en heeft een eigen parking.

 

Uw interieur, onze passie

Ook in zachte vloeren hebben wij een ruime keuze.

Caliz

Moved

Banda

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Perform

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.