HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Advies bij u thuis


Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Bij Trendy Decor in Emblem ben ik zeer goed geholpen. Prima advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat u informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingsuren:

di & wo: 10:00-17.30
do: 10:00-20.00
vr: 10:00-17.30
za: 10:00-17:00
ma & zo: gesloten

Horren voor ramen en deuren

Het is heerlijk om de ramen en deuren open te zetten en frisse lucht in huis te halen. Maar vervelende insecten of pollen houdt u natuurlijk liever buiten! Met horren voor uw ramen en deuren is dat ook niet nodig. Trendy Decor maakt horren op maat, van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende soorten vliegengaas. Meer weten? U bent altijd welkom in onze goed bereikbare showroom in Emblem. Daar staat een team van specialisten klaar om u te adviseren.

Houd insecten buiten de deur

Muggen, wespen, vliegen – u kunt er het hele jaar last van hebben. Zeker als u op mooie avonden graag met de ramen open zit, terwijl u binnen nog even tv kijkt of een boek leest. Dat licht trekt meteen allerlei vervelende insecten aan. Met onze horren komen ze uw huis niet meer binnen.

Horren tegen pollen

Hebt u ook zo’n last van pollen zodra het mooi weer wordt? Met onze raamhorren, voorzien van speciaal pollenwerend vliegengaas, kan u uw woning grotendeels pollenvrij maken. Dit gaas houdt tot meer dan 90% van de pollen tegen, terwijl er wel voldoende ventilatie is. Zo kan u toch van het mooie weer genieten, ondanks uw hooikoorts.

Verschillende soorten vliegengaas

Naast pollengaas bieden we ook andere soorten vliegengaas voor horren. Het Petscreen huisdierengaas is bijvoorbeeld wel zeven keer sterker dan gewoon vliegengaas en heel scheurvast. Het Transpatec vliegengaas is dan weer extra transparant. Het laat veel licht en ventilatie door en is toch heel sterk. Met al deze verschillende soorten vliegengaas stemmen we onze horren eenvoudig af op uw persoonlijke wensen.

Voor elke deur en elk raam

Schuifdeuren of scharnierende deuren, wij hebben voor elk type deur een passende hordeur. Ook voor uw ramen bieden we altijd een passende oplossing. Gewone ramen, draaikiepramen, dakramen of ramen met een speciale vorm, … al onze raamhorren zijn voorzien van een perfect mechanisme. Het zorgt voor een optimale afdichting en maakt dat uw kozijnen niet beschadigd raken. En wist u al dat u 2 jaar garantie hebt op onze horren?

Uw hordeur en raamhor op maat

Met zoveel soorten deuren en ramen in uiteenlopende vormen en maten, is maatwerk in horren de beste optie. Laat u daarom door Trendy Decor adviseren over de juiste oplossing voor u – of u nu pollen of storende insecten wilt weren. We meten de deuren en/of ramen bij u thuis nauwkeurig op en garanderen perfect passend maatwerk waar u veel gemak van hebt.

 

Uw specialist in binnenhuisdecoraties

Ook voor uw karpetten kunt u bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Trendy Decor

Advies nodig? Wij bellen u voor een afspraak.